Szépségnapló Smink Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 július

Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 július

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat a júliusi kínálatból!

Lov U parfüm

Az Avon Lov U parfüm azokat a kedves gesztusokat hivatott előidézni, amelyek az igaz szerelem örökké tartó lángját éltetik. A legapróbb dolgoknak van a legnagyobb hatása, akárcsak az illatban érezhető málnanektárnak, mely a legédesebb benyomást kelti. Ezt az édes eszenciát a rózsa és a kasmírfa teszi még szebbé, hogy elhozza számunkra a szerelmes ölelés meghittségét.

Soul Energy sminkkollekció

Vajon mi éltet bennünket, a tűz vad energiája vagy a víz békéje? Válasszunk a tüzes és vizes árnyalatok közül, és ébresszük fel belső energiáinkat! Fejezzük ki őselemeinket az erősen pigmentált Avon Soul Energy szemfestékpalettákkal, melyek egyenletesen satírozhatók, a víz és a tűz legkülönbözőbb árnyalatait sorakoztatják fel szemhéjfestékről szemhéjfestékre. Ugyanez igaz az Avon Soul Energy körömlakkokra is, a forró tüzes és jéghideg vizes árnyalatokat fényvisszaverő pigmentekkel bolondították, így elég egy körömlakkhúzás, és máris feldobják megjelenésünket. A magasfényű, gyöngyházhatású körömlakkok limitált kiadásúak, így nem érdemes sokáig gondolkodni rajtuk! 

Graphic szemhéjtus

Árnyalatok, melyek tükrözik lelkünk. Készítsünk erőteljes szemkontúrokat az Avon Graphic szemhéjtusaival: merüljünk el a vizes árnyalatokban vagy lobbantsuk fel a tűz lángjait akár egyetlen vonással. A precíz, vékony hegy és magasan pigmentált színek az intenzív hatásért felelnek, a rendkívül tartós formula pedig azért, hogy extravagáns sminkben tündökölhessünk a nyár legkalandosabb napjain is. 

Avon Power Stay púderalapozó SPF20 – Három új árnyalat

A nyári melegben tartós, de könnyű alapra van szükségünk olyanra, mint az Avon Power Stay púderalapozó SPF20-szal. A vízálló krémpúder formuláját gránátalma-kivonattal és E-vitaminnal gazdagították, hogy mattítson és üde, friss hatást nyújtson a bőrünknek. A 3 új árnyalattal még szélesebb körben választhatjuk ki a hozzánk leginkább illő tónust, akár lebarnult bőrünkhöz is.