Szépségnapló Smink Őszi sminktrend a Maybelline-től

Őszi sminktrend a Maybelline-től

Szeptemberben kezdetét veszi az év egyik legmeghatározóbb eseménye a New York-i divathét, fantasztikus formákkal, stílusosan vibráló színekkel. A Maybelline New York immár negyedik éve a Mercedes Benz Fashion Week hivatalos sminkese, így részt vesz a legújabb dekorkozmetikai trendek kialakításában.

Bátran kísérletezik, innovatív termékei játékos frissességet csempésznek mindennapjainkba. Akárcsak Larion Oscar a Maybelline vezető sminkmestere, aki őszi sminkkollekciójának a Lashionista nevet adta. A kollekció legfontosabb kellékei a szempillaspirálok, a bennük rejlő lehetőségekkel a szemet hangsúlyozza. Oscar bemutatja a szezon legtrendibb sminktippjeit, hogyan lehetsz egyszerre nagyvilági és érzéki a nagyváros pezsgő forgatagában.

Gotham Look – Bűnös érzékiség

MNY_Face_Gotham_look_preview

A Maybelline BB krémmel tökéletesítjük az arcunk színét, szerkezetét. Orcánk természetes ragyogásáért a Maybelline Affinitone pirosító 57 Peach árnyalatát tegyük az arccsont alá ívesen a halánték irányába. A szemünk hangsúlyozásához a Maybelline Color Tattoo 60 fekete szemhéjkrémmel satírozzuk körbe, majd a széleknél vékonyítsuk le, hogy szép átmenete legyen. A Lasting Drama Gel Liner éjfekete krémtussal emeljük ki a szempillatövet a még drámaibb hatásért. Bentről kifelé haladva, vastagítva húzzuk a tusvonalat, a szempillasor végén pedig enyhén ívesen felfelé fejezzük be. Alul a vízvonalat szintén a krémtussal húzzuk ki, így tekintetünk valóban bűnösen érzékivé válik. Szempilláinkat a vadonatúj Volum’Express COLOSSAL SMOKY szempillaspirállal fésüljük át. A csábítás második legfontosabb kelléke az ajak. Ajkunkat a vizesen csillogó Water Shine ajakrúzs 109-es Rosy Dream árnyalatával fessük be. Körmeinket a vadonatúj Colorama körömlakkok gazdag színválasztéka teszi felejthetetlenné. Legújabb trend szerint nem feltétlenül kell harmonizálnia sminkünkkel, lehet kontrasztos, játékos, többszínű is akár. Csak a fantáziádon és az egyéniségeden múlik mit, hogyan viselsz.

Gotham_look_preview

 

Downtown Look – Nagyvárosi pezsgés

MNY_Face_Downtown_look_preview

Nappali sminkünk elkészítéséhez tökéletes választás a Maybelline BB krém, könnyű felvitele és egységes fedése révén. Ne púderezzük az arcot, hogy természetesen ragyogó maradjon az arcszín /ha valakinek szükséges, abban az esetben is csak a T zónát javaslom/. Az orcák élénkségét az Affinitone pirosító 73-as Pink Amber árnyalatával élénkítjük. A szemkiemelés első lépéseként a Color Tattoo aranyszínű szemhéjkrémmel fessük be a felső szemhéjat, majd egy kis mennyiséget alul, a szemzugtól kifelé haladva is elsatírozunk belőle. Következő lépés a Lasting Drama Gel liner. A fekete krémtussal emeljük ki a tusvonalat, a szem külső széléhez érve kössük össze a sarkot az alsó szemhéjjal, de alul csak a szem közepéig elvékonyítva. Ezután finoman satírozzuk el az éles kontúrokat, ezután a vízvonalat szintén a krémtussal emeljük ki. Szempilláinkat a Volum’Express One by One szempillaspirállal tegyük felejthetetlenné, mely tökéletesen ívelt, szétválasztott szempillákat biztosít, csomómentesen, érzékien nyitott tekintetet varázsolva. Ajkunkat a Color Senasational, méznektárban gazdag ajakrúzs 422-es Coral Tonic érzékien friss árnyalatával rúzsozzuk.  Körmeinket a gazdag színválasztékkal büszkélkedő Colorama körömlakkok egyikével emeljük ki.

Downtown_look_preview

 

Empire Look – Nagyvilági elegancia

MNY_Face_Empire_look_preview

A Maybelline BB krém használatával természetesen ragyogó arcbőr érhető el, maszkhatás nélkül. Ráadásul a Maybelline BB 4 árnyalatban kapható, tehát biztosan megtalálod a bőrtónusodhoz legjobban illőt. A szemkiemeléshez a Master Precise szemtust használjuk, amivel bentről kifelé haladva picit vastagítva húzzuk meg a tusvonalat, majd kint enyhén ívesen felfelé fejezzük be a kialakítást. A 0.4 mm-es stabil „tollheggyel” filces szerkezetű, éjfekete, egyenletes pigmentekkel dúsított szemkiemelő tussal még a bátortalanok is gyönyörű tusvonalat tudnak húzni maguknak. Szempilláinkat az Illegal Length szempillaspirállal tesszük felejthetetlenné. Speciális rostokkal dúsított festék összetételének és a rostszálakat stabilizáló forradalmian új keféjének köszönhetően használatával 4mm-el hosszabb és dúsabb szempillákat varázsolhatunk. Egy apró tipp a tökéletes eredmény eléréséhez: a valóban különleges kefét nem elégséges úgymond alulról felfelé fésülő mozdulatokkal használni. A csoda elérhető, ha a kefét beleforgatod a szempilláidba, és alulról felfelé pöndörítve húzod, fésülöd őket. Ajkunk természetes ragyogását a Color Sensational Gloss 105-ös Cashmere Rose árnyalatával érhetjük el. A színkiemelő pigmentekben gazdag ajakfény érzékiséggel tölti fel ajkadat. Körmeidet a Colorama körömlakk egy natúr színű árnyalatával koronázd meg.

Empire_look_preview