Szépségnapló Testápolás Kedvenc novemberi AVON újdonságaink

Kedvenc novemberi AVON újdonságaink

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat az novemberi kínálatból!

Today Tomorow Always The Moment illatpár

Az Avon TTA The Moment illatpárt a szaglás, az érzelmek és az emlékezet kapcsolata inspirálta, olyan időtlen összetevők alkotják, melyekről köztudott, hogy segítenek felidézni legszebb, féltve őrzött emlékeinket. Az Avon TTA The Moment for Her parfümmel újra átélhetjük életünk legromantikusabb pillanatait, a parfümkészítés szerelmi szimbólumaként ismert narancsvirágot a magnólia felejthetetlen illata és az ámbra tartós esszenciája kovácsolja össze.

A férfiaknak készült Avon TTA The Moment for Him kölniben ismét megjelenik a narancsvirág, melyet a levendula emlékezetes illata és a cédrusfa tartós akkordja egészít ki. Használjuk az illatokat különleges alkalmakkor, hogy később bármikor felidézhessük őket.

Matte & Metal folyékony szemhéjfesték

Matt szín az egyik, szikrázó metálfényű árnyalat a másik végén. Legyünk bevállalósak és trendik egyszerre az Avon Matte & Metal folyékony szemhéjfestékek használatával! Az extravagáns és nude árnyalatok kedvelői is könnyen választhatnak az igazán ősziesre sikerült színpalettából, a kék, lila, rózsaszín és bronzszínek csodálatosak akár matt, akár metálfényű kivitelben. A szemhéjfestékbe épített primer és a precíz applikátor egy könnyen felvihető és eldolgozható, mégis egész nap tartós sminkalapot képez, hogy ragyogásunk megállíthatatlan lehessen.

Planet Spa Energise testvaj

Egy testvajjal nem lőhetünk mellé, ha őszi, téli bőrápolásról van szó! Az Avon Planet Spa Energise testvaj kellemesen üde és hidratált érzést kölcsönöz bőrünknek, segít puhává tenni testünk minden porcikáját, miközben frissítő illata és a benne található zöldtea-kivonat energiával tölti fel érzékeinket.

Vörös áfonya és narancs habfürdő

Ez aztán a karácsony illata! Az Avon Vörös áfonya és narancs habfürdő selymesen lágy habbal nyújt pihentető pillanatokat az ünnepi sürgés forgásban, a gyümölcsök aromáinak és a fahéj lágy esszenciájának köszönhetően azonnal ellazulhatunk a kád forró vizében.