Szépségnapló Arcápolás Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 március

Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 március

Új abb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat a márciusi kínálatból!

Anew C-vitaminos, mikrodermabráziós arcradír

Tápláljuk bőrünket C-vitaminnal a ragyogás és az antioxidáns védelem érdekében! Az Avon Anew C-vitaminos, mikrodermabráziós arcradírja szuper hatásával azonnal oszlopos tagjává válik esti vagy akár reggeli rutinunknak is, hiszen a sima és ragyogó bőr mindannyiunk áhított vágya lehet. A termék a fizikai és a kémiai hámlasztást ötvözi, segít, hogy a durva tapintású bőrünk selymesen sima lehessen, a benne rejlő tejsav eltávolítja az elhalt hámsejteket, a tiszta, stabilizált C-vitamin pedig ragyogást, fiatalos külsőt nyújt.

Senses Essence Bergamott és zöld tea termékcsalád

A szeretett Senses Essence kollekció most új illattal bővült! Az Avon Senses Essence Bergamott és zöld tea termékcsalád egy tökéletes fürdőszobai szett, hiszen a lenyűgöző illatokat fényűző stílussal kombinálva egy igazán ellenállhatatlan kollekciót tudhatunk magunkénak.

Senses Beautiful Moments kézkrém

Virágos eufória első illatozásra! A rózsaszín bazsarózsa és a friss magnóliaszirmok elragadó illatjegyei az Avon Senses Beautiful Moments kézkrémet igazán ellenállhatatlanná teszik, amit a termék csodás, tavaszias csomagolása csak még inkább fokoz. Próbáljuk ki és essünk szerelembe, miközben kezeink hihetetlenül puhává változnak.