Szépségnapló Testápolás Az igazi trópusi nyárba repít minket a s.Oliver legújabb illata

Az igazi trópusi nyárba repít minket a s.Oliver legújabb illata

Az év első melengető napsugaraival egy időben érkezik az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER sikersorozat következő illatváltozata, és 2023. április közepétől valódi nyári hangulatot áraszt. Mint minden évben, most is érdemes sietni, mert az illat csak a nyári szezonban kapható – idén először két méretben is!

A FEELS LIKE SUMMER 2016 óta sugároz tiszta nyári hangulatot, minden évben más és más stílusos koncepcióval. Az s.Oliver Fragrances pedig bebizonyítja, hogy tökéletes érzéke van a trendekhez: a szezonális női illatok minden évben abszolút vezető újdonságok. Tavaly az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER 2022 volt a legkelendőbb újdonság a dm-nél, és az első tíz hét után teljesen elfogyott. Az idei illat folytatja a tavalyi, azonos nevű kiadás sikerét – és új nyári hangulatot áraszt illatkompozíciója és a hozzáillő dizájn révén: ezúttal a trópusi esőerdő lélegzetelállító szépsége az, ami az igazi kalandvágyat felébreszti.

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER finom, rafinált koktél kellemes gyümölcsös és virágos jegyekkel. A leheletnyi grépfrút, zöld menta és lédús körte pezsdítő mangóval, lágy pünkösdi rózsával és elbűvölő jázminnal kombinálva a szantálfa és a cédrus fás, érzéki bázisán egyedülállóan egzotikus illatot alkot, amely úgy simogatja a testet és a lelket, mint a meleg napsugarak. Nyári illat 100 százalékban vegán receptúrával, állati összetevőket és állati eredetű anyagokat egyáltalán nem tartalmaz – az extra nyári könnyedségért!

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER csomagolása már első látásra nyári frissességet sugároz: a trópusi virágok és a pompás papagájok az esőerdő látványát is elhozzák a fürdőszobád polcára. Az élénk színösszeállítás összetéveszthetetlenül ragyogó kontrasztot teremt: a virágok és a papagájtollak élénksárga árnyalata a háttér türkizkék színátmeneteivel találkozik – egyedülállóan egzotikus hatást keltve! A vegán szimbólum az s.Oliver Fragrances idei szezonális illatának dobozhátoldalán is megtalálható. Hozd el a nyarat otthonodba most!

Az s.Oliver FEELS LIKE SUMMER limitált illatváltozat 2023. április közepétől lesz elérhető a Müller és a dm drogériákban.