Szépségnapló Divat Gigi Hadid a Versace legújabb szemüveg kollekciójának arca

Gigi Hadid a Versace legújabb szemüveg kollekciójának arca

Gigi Hadid a márka tavaszi-nyári szemüvegkampányának Greca Stars projektjében tűnik fel. A Versace új keretei tükrözik a márka örökségét, emellett hatalmat és erőt sugároznak.

Lifestyle-VE2161__40x30

Lifestyle-VE2171B__30x40_M 

Íme a kollekció darabjai:

VE2171B

A Versace 2016-os tavaszi-nyári kollekciójának fém pilótaszemüvegét vékony vonalak, dupla hidas szerkezet és Swarovski kristályokkal díszített front- és szárrész jellemzi. A szárakon emellett megjelenik az ikonikus Greca dekoráció. A napszemüveg elérhető ezüstszínben ezüst, tükrös lencsével, aranyban szürke átmenetes lencsével, halvány aranyban barna átmenetes lencsével, matt feketében sötétszürke lencsével, valamint matt zöldben zöld átmenetes lencsével.

VE 2171B 1000_6G VE 2171B 1252_13

 

VE2172B

A Versace legújabb tavaszi-nyári szemüveg-kollekciójában egy nőiességet sugárzó keret is bemutatkozik. A keret nélküli, macskaszem formájú szemüveg frontrészén nejlont, a szárakon fémet találhatunk. A széles front és a szupervékony szárak légies könnyedséget biztosítanak, amelyet tovább fokoz az ikonikus Greca díszítés és 70 Swarovski kristály összhangja. A modell elérhető halvány arany front- és szárrésszel, és halványbarna színben tükrös arany és sötét szürke lencsékkel.

VE 2172B 1252_5A

 

VE3226B

A Versace 2016-os tavaszi-nyári kollekciójában debütáló ovális optikai szemüvegkeret érzéki nőiességet áraszt magából. A félkeretes frontrészt a márka ikonikus Greca motívuma és 70 Swarovski kristály díszíti, hozzá extra vékony fémszárak csatlakoznak. Fekete színben aranyszárakkal, valamint lilában vagy matt rózsaszínben halvány arany szárakkal választható.

VE 3226B GB1

Előző cikkMAC Fashion Pack: kalandozás a kifutók világába
Következő cikkKészülj a fesztiválokra a L’Oréal Paris újdonságaival!