Szépségnapló Divat Bemutatkozik a Pandora ME kollekciója

Bemutatkozik a Pandora ME kollekciója

Idén nyáron a Pandora a kreativitást és az önkifejezés művészetét segít felfedezni a legújabb Pandora ME kollekcióval. Az egyedi stílusokkal való kísérletezésre hívva, az új darabok arra bátorítják viselőjüket, hogy kifejezzék önmagukat a nyári nap fénye alatt.

Stílusos történetmesélés

Az új Pandora ME mintákat az ősi időkből származó erős amulettek inspirálták, és védelmet, szerencsét és reményt képviselnek.

Mint mindig, ezúttal is minden Pandora ME függő saját jelentéssel rendelkezik. A motiváció szimbólumaként megjelenő, új, markáns Iránytű medál a kihívásokat és a valódi én megtalálását jelképezi. Az új, téglalap alakú, lekerekített sarkokkal ellátott Pandora ME Tarot kártya medált arra tervezték, hogy bevonzza a szerencsét. Három olyan szimbólumot kombinál, amelyek hagyományosan nem találhatók meg egy lapon: átható lila szem, szerencsepatkó és lóhere.

Legyen szó a pillangó által kifejezett szabadságról vagy a félhold fényéből sugárzó bölcsességről és erőről, mindenki találhat magának olyan függőt, ami a legbelsőbb énjét képviseli.

A Pandora ME Közösség

A kollekció a stílusra odafigyelő alkotók számára készült, a Pandora folytatja együttműködését a Pandora ME Közösséggel, melyhez a nyári kollekció alkalmából Barbie Ferreira, Evan Mock, Ella Mai és Gracie Abrams csatlakozik.

„A Pandora ME mindenekelőtt az hitelességről és a szabadságról szól, hogy az lehess, aki vagy. A Pandora ME közösség tagjának lenni arra ösztönöz, hogy felfedezzem a különleges megjelenési módokat és kifejezzem a stílusom különböző oldalait az ékszereken keresztül.”

Alkotás és részletgazdagság

A Pandora ME nyári kollekciója új technikákat fedez fel az olyan tervezési elemek terén, mint a fényes felületek és az új színek. A Pavé és dupla gyűrűk most két új színösszeállításban kaphatóak – fehér tűzzománc és sterling ezüst, valamint és kék tűzzománc és 14 karátos arannyal futatott kombinációban. A Pavé láncos fülbevalók 14 karátos rózsaarannyal futtatott verzióban jelennek meg. Az új Pandora ME kollekció ösztönzi az ékszerek egymásra halmozását, a különböző darabok stílusos kombinálását a teljes önkifejezés megéléséhez.

Az új darabok, a jövőt szem előtt tartó tervezéssel, a Pandora fenntarthatósági elkötelezettségével összhangban készültek el, hiszen minden követ mesterséges technikával laboratóriumban állítottak elő. A Pandora ékszerek minden darabja szakemberek aprólékos kidolgozásával készült, és átlagosan 25 pár kéz dolgozott minden darabon.