Szépségnapló Smink Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 június

Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 június

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat a júniusi kínálatból!

Flawless Match alapozó

Az Avon Flawless Match alapozó a bőrtónusunkhoz tökéletesen passzoló sminktermék, hiszen elképesztően nagy színválaszték közül választhatunk, természetes bőrérzetet biztosítanak, beleolvadnak bőrünkbe, hogy mindig saját magunkat adhassuk. A smart match technológiával ellátott alapozó a 3D pigmenteknek köszönhetően pontosan illeszkedik egyedi bőrtónusunkhoz a lehető legtermészetesebb hatásért, a közepestől a teljesig terjedő fedésig építhető.

Avon barnító és pirosító gyöngyök

Az Avon barnító gyöngyökben és az Avon pirosító gyöngyökben az új, többféle méretű és különböző árnyalatú gyöngyöket ásványi pigmentekkel gazdagították, a nagyobb tégely még praktikusabb, ráadásul 25%-kal több gyöngyöt tartalmaz az előző kiszereléshez képest. Az pedig már csak hab a tortán, hogy az új virágos illatnak köszönhetően igazán fényűző illatélményben lehet részünk!

Avon sminkecsetek

Új és továbbfejlesztett sminkecsetek az Avon kínálatában! A profi sminkecsetek azonnal belopják magukat a sminkimádók szívébe, hiszen magas minőségűek, kedvező áron. De hogy mitől is nevezhetjük őket megújultnak? Az ecsetek vegánbarátak a sörtéktől a ragasztásig, nyelük 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült a kabuki ecset kivételével, a széles választéknak köszönhetően pedig minden egyes sminkelési folyamatra megtalálhatjuk a legmegfelelőbbet. Legyen szó alapozásról, púderezésről, kontúrozásról vagy pirosításról, nem kell tovább keresnünk!

Anew hidratáló éjszakai arcpakolás hialuronsavval

Szóljon az idei nyár az intenzív hidratálásról! Az Avon Anew hidratáló éjszakai arcpakolás hialuronsavval mélyreható hidratálást nyújt száraz arcunknak, segít akár azonnal javítani a bőr szárazságának tüneteit, valamint csökkenteni a finom ráncok külsejét.