Szépségnapló Smink A kedvenc Max Factor újdonságaink

A kedvenc Max Factor újdonságaink

Számtlan újdonsággal rukkolt elő a nyári szezonra a Max Factor, csodás árnyalatú szemhéjfestékektől kezdve, a hidratáló matt ajakrúzson keresztül egészen a extra tartós sminket ígérő primerig, melyek közül most kiválasztottuk a kedvenceinket.

Ismerjük meg közelebbről őket!

MAX FACTOR EYEFINITY ALL DAY szemhéjfesték

Praktikus kiszerelés, isteni 24 órán át tartó vízálló árnyalatok, tökéletes a nappali sminkhez és a hangsúlyos esti megjelenéshez is. Praktikus kiszerelésének köszönhetően az idővel is spórolhatsz, mert nincs szükséged ecsetre hozzá, a praktikus applikátorral pillanatok alatt felvihető. 6 színből választhatsz.

MAX FACTOR COLOUR ELIXIR VELVET MATTE ajakrúzs

A Max Factor matt rúzs anélkül ad vonzó matt színt az ajkaidnak, hogy kiszárítaná. szaténos textúrájának köszönhetően a rúzs könnyedén siklik az ajkakon és kényelmesen felvihető. 4 fantasztikus színben elérhető.

MAX FACTOR FACEFINITY pirosító

Friss, üde arcszínt szeretnél, mintha egy hosszú sétáról jönnél? Vagy jöhet egy kis napbarnított hatás? Sütve készített textúrájával a világosabb és sötétebb árnyalatokat ötvözi matt és bronz tónusban eredményezi a az üde vagy napbarnított hatást.

MAX FACTOR MIRACLE PREP MATTIFYING PRIMER

Ráncsimító és póruscsökkentő alapozó bázis gondoskodik arról, hogy sminked egész nap tökéletes legyen. Kiválóan simítja ki az arcbőrt, felkészíti azt a sminkre, és kitölti a pórusokat.