Szépségnapló Divat Bemutatkozott a qudo collection legújabb ékszerkollekciója

Bemutatkozott a qudo collection legújabb ékszerkollekciója

A nemzetközi ékszerkiállításokon kimagasló sikert aratott, hazánkban pedig luxuskörülmények között debütált a qudo collection 2015-­16‐os őszi/téli kollekciója. Az exkluzív eseménynek a főváros szívében található ötcsillagos Sofitel Budapest Chain Bridge hotel adott otthont, ahol a márka prémium minőségű ékszereit varázslatos új színösszeállításokban csodálhatták meg az érdeklődők.

qudo_kn_1

Izgalmas és elegáns őszi árnyalatok színesítik a qudo collection legújabb bőrrel kombinált ékszereit. A bemutatott színkombinációk között kiemelt szerepet kapnak a földszínek: megjelenik az őszi avarra emlékeztető piros, burgundi, bézs, okker és barna, mely meleg tónusok kiegészülnek a természetet idéző zölddel, s egy extravagáns, terepmintájú bőrújdonsággal is. A komorabb őszi színek mellett az új kollekcióban is fontos szerep jut a pasztelles árnyalatoknak. A bemutató legnagyobb kedvence mégis a fémesen csillogó arany-­ és ezüst bőröket felvonultató kollekció volt.

qudo_kn6

A metálos ragyogás különösen fontos alappillére a 2015-­16-­os őszi/téli qudo újdonságoknak. A varázslatosan összecsengő qudo színkombinációkat a Sofitel Budapest chefje, Deff Haupt által megálmodott, az egyes ékszerkollekciókkal tökéletes összhangban lévő egyedi ételkülönlegességei tettek még ellenálhatatlanabbá. A fentieken túl számos további meglepetést tartogat az idei kollekció: az egyedi készítésű qudo karkötők, gyűrűk, fülbevalók, nyakláncok és medálok rózsarany és 925 sterling ezüst mellett már 14 karátos arannyal is elérhetők.

qudo_kn_4 qudo_kn_3

qudo_kn_7

Bemutatásra került továbbá a qudo modern és trendi új órakollekciója is, mely kitűnően ötvözi a qudo‐ra jellemző prémium minőséget és minimál stílust. Természetesen a klasszikus elegancia kedvelőinek is kedveskedik a márka, gyönyörű kövekkel díszített Estella ékszerei a céltudatos, határozott qudo nő tökéletes szimbólumai.

qudo_kn_8

A márkára jellemző természetesség és időtálló elegancia tükröződik a kollekciót bemutató kampányfotókon is. A tehetséges hazai divatfotós, Zsólyomi Norbertegy nem mindennapi helyszínen igazán egyedi sorozatot alkotott. A Grand–Canyon lélegzetelállító szépségét idéző táj, a kifinomult és stílusos, ám olykor törékeny nő, s a határozott és erős férfi összhangja tökéletesen reprezentálja a qudo ékszerek harmonikus világát.

qudo40258 qudo40204