Szépségnapló Divat Rendhagyó módon mutatta be 2015/2016-os őszi-téli kollekcióját Zoób Kati

Rendhagyó módon mutatta be 2015/2016-os őszi-téli kollekcióját Zoób Kati

Zoób Kati tavaly ünnepelte pályafutásának huszadik évfordulóját, melyet egy különleges balatonfüredi divatbemutatóval koronázott meg. A helyszín idén is ugyanaz volt, ahol a főszerepet a könnyed szabadsággal párosuló geometria és a vihar színei kapták az exkluzív összeállításában.

Bfüred2015AW_LR1,7M-3191

„A nő sokféle és a szépség is az.” – vallja Zoób Kati, aki immár második alkalommal varázsolta el divatbemutatójával a balatonfüredi közönséget. Couture, Attitude és Chance kollekcióiból összeállított kreációi augusztus 19-én este az új trendnek szóltak.

HIRDETÉS

Ahogyan a finom vagy a jó lehet sokféle, úgy a szépséget sem lehet kisajátítani: ahányan vagyunk, annyiféleképpen gondoljuk. Bár a divat olykor kegyetlen, s mindezt igyekszik megcáfolni, Zoób Kati bebizonyította, hogy a szépség igenis sokszínű.

Bfüred2015AW_LR1,7M-3234

„Mind a három márkavonalunk a kortalan eleganciáról szól, nem pedig egy bizonyos évről, vagy évszakról, így nem szólhat egyetlen korosztályról sem.” – kezdte a divattervező, akinek 128 kreációból álló  2015/2016-os őszi-téli kollekcióját rendhagyó módon mutatta be 34 modell, melyből minden korosztály felvonult a kifutón.

BfÅred2015AW_LR1,7M-1901

A míves, finom kidolgozású, mégis kényelmes haute couture darabok, a Katti Zoób Couture vonal mellett a pret-a-porter is főszerepet kapott. Zoób Kati és a KÉZMŰ Nonprofit Kft. közös munkája, az ATTITUDE márka hétköznapokra és különleges alkalmakra tervezett darabjaiban a kézművesség tradíciói, míg a divattervező és a Szegedi Szefo Zrt. együttműködéséből megszületett, luxusminőségű Chance kötöttáru márka darabjaiban az egyedi kötési technológia találkozik az örökérvényű elegancia eszméjével.

BfÅred2015AW_LR1,7M-2369

BfÅred2015AW_LR1,7M-2760 BfÅred2015AW_LR1,7M-2352

„A kötött puha és nagyon kényelmes viselet, ami képes divatikonná is válni. Nagyon szeretek ezekkel a mintákkal játszani, a szexitől az ultramodernig lehet garázdálkodni, de valójában arra törekszem, hogy a kötött elegancia korszerű viseletet jelentsen, amit az estélyi ruhától a munkába járásig, minden alkalomra lehet hordani, csak egy kicsit másképp, mint ahogyan azt megszoktuk.”

A divattervező legújabb kollekcióját uraló vihar színek idén nem a Balatonnak szóltak, hanem a trendnek, ebben a szezonban ugyanis minden szín egy kicsit viharos, bánatos és füstös lesz.

BfÅred2015AW_LR1,7M-2049 BfÅred2015AW_LR1,7M-2267 BfÅred2015AW_LR1,7M-3159

„Furcsa, de a melankolikus színek együtt mégis adnak valami újfajta harmóniát. Különös, hogy a sárga, a szürke és a fekete majdnem szomorú kombináció, de ha hozzáteszünk egy kis fehéret, máris frissességet kap az egész. Ugyanez a helyzet a vihar színekkel: a nád színek, a szárított növény színek, a vihar kékek mind nagyon szigorúak tudnak lenni, de egy kis világosságtól rögtön életre kelnek.”

HIRDETÉS
Előző cikkL’Oréal Paris újdonságok – 2015 ősz (Infallible Gloss Bar szájfény, True Match alapozó, ELSEVE Extraordinary Oil)
Következő cikkBemutatkozott a qudo collection legújabb ékszerkollekciója