Szépségnapló Testápolás 4711 Remix Cologne Edition 2021: kalandosan gyümölcsös illat

4711 Remix Cologne Edition 2021: kalandosan gyümölcsös illat

Lépjen ki a mindennapokból és legyen az, aki igazán lenni szeretne – ez a mottója a 4711 Remix Edition 2021 új illatnak, amelynek a narancsvirág a főszereplője. Ritkán volt nagyobb a végtelen szabadság utáni vágy, mint napjainkban; és sokféle módon ünnepelhetjük az életet, ha szabadjára engedjük kreativitásunkat.

2021-ben a 4711 Remix Cologne gyümölcsös illatrobbanással kelti életre a sivatagot. Vizuálisan is izgalmas, színpompás az új változat – a legjobb eszköz arra, hogy kilépjünk a mindennapi illatok világából és szétfeszítsük a kereteket. 

4711 Remic Cologne sikersztori

2018 óta léteznek a 4711 új, izgalmas kompozíciói: a 4711 Remix Cologne a fiatalos trendek felé fordul és évente friss, modern kiadásban jelenik meg. Mindig a hét fő összetevő – citrom, bergamott, narancs, levendula, rozmaring, neroli és keserűnarancs illóolaj – egyike kerül a középpontba és ennek alapján „újrakeverik” a klasszikus illatot. Az illattörténelem több mint 225 éves múltja ezzel a jelenbe érkezik. Elsőként a lédús narancs volt a fókuszban, és az illat rögtön elnyerte a német „Illatcsillag” (Duftstar) parfümdíjat „Női életmód” (Lifestyle Damen) kategóriában. 2019 a szelíd levendula, 2020 a frissítő citrom éve volt, utóbbi is rendkívül népszerű illat lett. Idén pedig a spanyol narancs fehér virágaiból kivont neroliolaj kapja a főszerepet, és annak féktelenül gyümölcsös aromája. Illatos kiegészítő mindenkinek, aki friss, energikus életérzést szeretne hazavinni. A korábban limitált Remix Editions illatok a nagy kereslet miatt 2021-től folyamatosan kaphatók.

4711 Remix Cologne Edition 2021

A felütésben a mandarin és az őszibarack jegyek zamatos gyümölcskoktélra emlékeztetnek, amely – egy leheletnyi nerolival keverve – vagány lendületet kap és jó hangulatot áraszt. A szívben a narancsvirág és a fás illat-elemek kombinációja meglepően izgalmas keverék, amelyet finoman lágyít a praliné édes illata. A vanília, a száraz fák, a pacsuli meleg jegyei elmélyítik az kompozíció intenzitását és így folytatják az illatos utazást.

„Ez az illat vidám, nyárias optimizmust áraszt. A mandarin és az őszibarack jegyei friss, pompás lédússágukkal nyitják meg a kompozíciót a neroli virágos, zöld, mézes jegyei mellett. A narancsvirág, a praliné és a modern borostyánfa ragyogó, napsugaras szívet teremt, miközben a strukturált pacsuli, a száraz fa és a vanília naplementéig biztosít meleg, kellemes érzést a bőrnek! Az illat telt, ,Joie de vivre‘ – életöröm.” – Nathalie Lorson, parfümőr, a Remix Cologne – Edition Neroli alkotója