Szépségnapló Testápolás Betty Barclay Bohemian Romance – a szabadság illata

Betty Barclay Bohemian Romance – a szabadság illata

Varázslatos új illat mutatkozott be nemrég: a Betty Barclay Bohemian Romance egy igazán különleges parfüm, mely viselőjét a digitális világtól távoli tájakra ragadja magával, ahol végre szabad lehet és újra harmóniába kerülhet a természettel. Jól hangzik, igaz?

Olyan illat ez, mely az életet élvező, romantikus hölgyeket virágos illatjegyekkel cirógatja. Pontosan a tavasz kezdetén, 2019. február végétől vásárolhatók meg a Betty Barclay Bohemian Romance illatok és a hozzájuk tartozó kozmetikai termékek.

Bohemian Romance

A kényszerek és a felesleges szabályok lerázása, önmegvalósítás és természet felé fordulás – ez a bohém életstílus. A divatban ez az irányvonal a különleges, művészi mintákban, játékos, lágyan eső szabásvonalakban és hozzáillő kiegészítőkben bontakozik ki. Játékos formavilágának és gyengéd illatának köszönhetően a Betty Barclay Bohemian Romance ezt a divatot tükrözi, és nőies romantikájával mindenkit elbűvöl.

HIRDETÉS

Virágos illatcsokor

Az illatkompozíció friss mandarin, harmatos körte és a rózsaszín bors vibráló, gyümölcsös aromájának életteli nyitányával indul. Az illat a szívillatban teljesedik ki igazán, ahol finom, gyöngyvirágból, jázminból és a virágok királynőjéből, a rózsából álló virágos illatcsokorrá teljesedik ki. Az alapillat puhán kasmírfába és fehér pézsmába ágyazza a kompozíciót.

HIRDETÉS
Előző cikkBioderma “Téli varázslat”: mesével a bőrbetegség ellen
Következő cikkÚjabb nevek láttak napvilágot a 2019-es Sziget Fesztivál kapcsán