Szépségnapló Testápolás Cosmo Beauty Awards díjat nyert a Yamuna

Cosmo Beauty Awards díjat nyert a Yamuna

Nemrég a sok-sok nemzetközi szépségápolással foglalkozó márka mellett egy magyar termékeket forgalmazó cég is díjat nyert. A Cosmo Beauty Awards fürdőtermékek kategóriájának közönségdíját hozhatta el a Yamuna cég a CsupaSzív fürdőbombáért.

Röviden a Yamuna-ról

A Yamuna története messzire nyúlik vissza. Egészen a tulajdonos, Kajtár Zsolt gyerekkoráig. Zsoltot a nagypapája gyakran vitte a közeli erdőkbe és tanította arra, melyik növény, melyik virág mire is való, mit gyógyít. Aztán ez az egy ideig passzív tudás Zsoltban dolgozni kezdett, amikor több mint 15 éve az üzletek polcain keresni kezdte, van-e olyan szappan, amely akár levendulát, vagy körömvirágot tartalmaz. A magyar természeti kincseket szerette volna kozmetikumban megtalálni. Ám nem volt ennek megfelelő szappan. Így egy karrierváltás után otthon, a kis somogyvámosi konyhában főzni kezdett. Zsolt gyógynövényes szappanokat készített, amelyet aztán vásárokban kezdett árulni. Mindenféle hirdetés és reklám nélkül. A vásárlók pedig csak jöttek, jöttek, az elkészítendő szappan adagok pedig nőttek. Elindult egy sikettörténet. De mára ez már történelem, hisz azóta a legtöbb masszőr Magyarországon Yamuna olajakkal masszíroz.

HIRDETÉS

15 év alatt persze sok minden történt. Zsolt kiköltözött a konyhájából és a kaposvári gyárban születnek meg a Yamuna termékei, ezzel munkát adva sok-sok lelkes magyar kollégának.

Dolgozóik szívvel-lélekkel gyártják többek között a Cosmo Beauty Awards CsupaSzív fürdőbombáit, vagy akár az egyik klasszikus slágerüket, a Levendulás szappant, mellyel a Tihanyba ellátogató turisták is találkozhatnak. Persze, közben a márka története a határon túlra is átnyúlt, egy-két környező országban is randevúzhatnak kedvenc Yamuna finomságokkal.

 

HIRDETÉS
Előző cikkBioderma Photoderm Brume solaire SPF 30 testpermet – könnyed, mégis megbízható fényvédelem
Következő cikkHazánkba is megérkeztek a Diadermine arcápolási újdonságai