Szépségnapló Divat Tatán nyitotta meg legújabb üzletét a Deichmann

Tatán nyitotta meg legújabb üzletét a Deichmann

2019. június 6-án megnyílt Tata első Deichmann üzlete, amely egyben a 115. magyarországi üzlete a cipőkereskedelmi vállalatnak.

A Komárom-Esztergom megyében élők immár négy helyen szerezhetik be a Deichmann minőségi cipőit, ugyanis 2019. június 6-án megnyílt a hálózat tatai üzlete. A 400 nm területű bolt a szintén június 6-án nyitó Interspar üzletsorán kapott helyet.

A Deichmann minőségi lábbelik széles termékkínálatával és kedvező árakkal várja az egész családot: minden korosztály megtalálja a számára megfelelő darabot. Nem csak a hölgyek és az urak válogathatnak a különböző stílusok közül, a járni tanulóktól kezdve az óvodás korúakon keresztül a tinédzserekig minden gyerek talál itt kedvére valót. A termékpalettán megtalálhatók a legújabb divatot képviselő darabok mellett a klasszikus fazonú cipők, a komfort cipők és a sportcipők is. Utóbbiak terén is széles a választék: a divatos utcai cipők mellett megtalálhatók a különböző sportokra specializált modellek is.

A Magyarországon és Európában is piacvezető cipőkereskedelmi vállalat több mint 4000 üzlettel és 40 online shoppal rendelkezik világszerte. Magyarországon a tatai üzlettel 115-re emelkedett a Deichmann üzletek száma.