Szépségnapló Tippek Sally Hansen körömápolási újdonságok ( 18K Gold, Luxe Lace, Velvet)

Sally Hansen körömápolási újdonságok ( 18K Gold, Luxe Lace, Velvet)

Idén is számtalan újdonsággal rukkolt elő a Sally Hansen. Az amerikai márka itthon még nem tett szert akkora ismertségre mint amit érdemelne, de hazájában és világszerte a legnépszerűbb körömápolási termékek között emlegetik.

Lássuk, mivel készültek az első negyedévre:

18K Gold körömápoló termékcsalád

Az arany a kozmetikumok egyik legkedveltebb hatóanyaga, és nem csak a ragyogó hírneve miatt. A bőrápolásban sokat emlegetik ezt az anyagot, mert olyan különleges tulajdonsággal rendelkezik, hogy képes stimulálni a kollagén termelődést, fokozza a rugalmasságot és támogatja bőr tömörségét.

Sally_hansen_18k_gold_1

A Sally Hansen most ezt az egyedülálló, különleges nemesfémet adja a 18K Gold körömápoló termékeihez. Ez a luxus minőségű termék duó azonnal ápolja és szépíti a körmöt és a körömbőrt, már egyetlen lépésben is, mivel igazi, 18 karátos arannyal telített, így táplál, védelmet nyújt és erősít. A 18K Gold Körömerősítő körömlakkal és a 18K Gold Körömágybőr radírral könnyű igazi aranylánnyá válni – akinek még a manikűrje is tökéletes.

18K Gold Körömerősítő körömlakk a körmökbe zárja a nedvességet, megakadályozza a kiszáradást, így ellenállóbbá teszi a körmöket. A káprázatos ápolótermékben a 18 karátos aranyat peptidekkel és aminosavakkal ötvözték – ezek olyan hatóanyagok, amik közismertek arról, hogy elősegítik az egészséges növekedést. A lélegzetelállító készítmény alkotóelemei körbezárják az aranyat, erős, törhetetlen páncélt képezve, ami megvédi a körmöt, így az sokkal erősebben és hosszabbra nőhet.

Sally_hansen_18k_gold_2

A 18K Gold Körömerősítő körömlakk használata egyszerű és kellemes. Csak vidd fel az ecsettel és figyeld, ahogy a csíkozódás mentes formula pillanatok alatt megszárad.

Sally_hansen_18k_gold_3

Még 60 mp sem kell és máris fényes, ragyogó, luxus megjelenésűek a körmeid. A 18K Gold Körömerősítő lakkot lehet a színes körömlakk alá vagy fölé is kenni, így leheletnyi csillámos hatású lesz a festés, de lehet csak magában is használni, így erősíti, és fényvisszaverő ragyogásba burkolja a körmöket.
Sally_hansen_18k_gold_4
A 18K Gold Körömágybőr radír elengedhetetlen a jól ápolt, sima körömbőrhöz.  Csökkenti és megakadályozza a körömágybőr kiszáradását, durva repedezettségét, felhasadozását, ez az ápoló készítmény azonnal megújítja, puhítja a körömágybőrt, előkészíti a körmöket a tökéletes manikűrhöz.
Sally_hansen_18k_gold_5
A különleges, zselés formula igazi aranyat és nedvességmegkötő anyagokat tartalmaz, melyek megakadályozzák a bőr víztartalmának csökkenését, táplálják a körömbőrt, finom kis kvarc szemcséi gyengéden távolítják el a sérült, száraz részeket, simává varázsolják a köröm felszínét. Az eredmény: táplált, ápolt, hidratált körömbőr. De nem csak a körömágybőrre van jótékony hatással, hanem a körmökre is! A 18K Gold Körömágybőr radír rendszeres használatával megelőzhető a kiszálkásodás és elősegíti a köröm természetes növekedését.

Sally_hansen_18k_gold_6

18K Gold Körömágybőr radír tollhegy formájú applikátora egyben arra is szolgál, hogy kíméletesen visszatoljuk vele a körömbőrt, nem kell hozzá külön eszköz. Használata könnyű és egyszerű, finoman nyomd meg a tubust és az anyagot masszírozd a kutikulába, azonnal látni fogod jótékony hatását, a sima és ragyogó bőrt. Mondjam egyetlen szóval? Zseniális.

Különleges hatású körömlakkok (Luxe Lace és Velvet)

A Sally Hansen-re jellemző, hogy mindig valami különleges hatással rendelkező körömlakkot dobnak piacra. Ezt a sort kívánják folytatni a Luxe Lace és a Velvet névre hallgató termékekkel is.

A Luxe Lace nevéből ítélve rögtön csipkés mintázatra gondolhatnánk, de ne tévesszen meg senkit, ugyanis itt inkább különböző méretű kis pöttyökről beszélünk, melyek fürjtojásszerű mintázatot alkotnak a körmünkön. Három színben elérhető!

sally_hansen_luxe_lace_1sally_hansen_luxe_lace_2sally_hansen_luxe_lace_3

A Velvet ehhez képest matt, bársony hatású körmöket eredményez, melyeket négy szuper árnyalatban próbálhatunk ki!

SHC1573_VLVT_640VLR_BTL SHC1573_VLVT_630LSH_BTL

Többre vagy kíváncsi? Akkor látogass el ide: http://www.sallyhansen.com/