Szépségnapló Arcápolás Ismerd meg közelebbről a FOREO UFO mini-t

Ismerd meg közelebbről a FOREO UFO mini-t

Egy nem mindennapi készülék érkezett a napokban tesztelésre, a FOREO UFO mini, ami egy okos-maszk eszköz. Mit jelent ez pontosan és hogyan kell használni? Olvass tovább, és megtudod!

A neve alapján úgy tűnhet, hogy földöntúli technológiával van dolgunk, de annyira azért nem kell messzire menni, elég csak Svédországig mennünk, ugyanis a FOREO márka svéd eredetű cég. Viszonylag fiatalnak számítanak a piacon, ugyanis 2013-ban alapították és leginkább a magas minőségű, szilikon sörtével rendelkező arctisztítóiról ismeri őket mindenki. (például FOREO LUNA- a szerk.)

A FOREO idén tavasszal mutatta be a legújabb termékét, a FOREO UFO-t, ami lényegében egy okos-maszk készülék. Most pedig megérkezett a kistestvér, a FOREO UFO mini, ami a nagytesó kompaktabb verziója. (A UFO név egyébként egy rövidítés: Ur Future Obesssion)

Az okos-maszk technológiai újdonsága abban rejlik, hogy képes kiváltani a hagyományos, 20 perces, arcmaszkos kezeléseket, lerövidítve a kezelést csupán 90 másodpercre. A tenyérben elférő kis eszköz így másfél perc alatt biztosítani tudja az intenzív regenerálást és kivételes arcápolást, akár otthon, akár utazások alatt, hiszen a kompakt méretének köszönhetően bármelyik neszeszerben elfér.

A FOREO UFO mini eszköze 5 különböző technológiát ötvözve a luxus arckezelések élményét nyújtja: a termo-terápia során a melegítés hatására a pórusok megnyílnak, a T-Sonic™ pulzálások a bőrbe juttatják a hatóanyagokat. Az UFO a másfél perces kezelés alatt háromféle RGB LED-fényterápiát is aktivál: a vörös LED-fény eltünteti az öregedés jeleit és stimulálja a kollagéntermelést, a zöld LED-fény élettelivé teszi a halvány arcszínt és kiegyenlíti a bőr tónusát, a kék LED-fény elpusztítja a pattanásokat kiváltó baktériumokat és stimulálja a vérkeringést. A maximális hatás és az bőrnyugtató hatású masszírozása érdekében az egyes kezelésekhez gondosan összehangolt hőmérséklet és pulzálási intenzitás társul.

A készülék okos maszkjait Koreában, a szépségápolás fellegvárában gyártják. Az egyszer használatos, rendkívüli tisztaságú maszkok puha mikroszálból készülnek. UFO mini csak az UFO által aktivált maszkokkal használható.

Az UFO minihez  jelenleg két arcmaszk elérhető:

Később még várható több típusú maszk is egyébként, szóval érdemes figyelgetni!

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy hogyan használjuk megfelelően a FOREO UFO mini-t. Első ránézésre talán bonyolultnak tűnhet a kezelése, de egyáltalán nem az!

HOGYAN HASZNÁLD (ALKALMAZÁS NÉLKÜL)

 1. Nyomd meg a gombot az UFO mini bekapcsolásához.
 2. Nyomd meg egyszer a Make My Day, kétszer a Call It a Night kezelés aktiválásához és így tovább az egyes maszkok közötti váltáshoz.
 3. A kezelés a villogó rózsaszín fény után 10 másodperccel kezdődik el.

HOGYAN HASZNÁLD (ALKALMAZÁSSAL)

Ha szeretnéd nyomon követni a kezelés folyamatát, valamint finomhangolni a készüléket a kezeléshez, akkor érdemes az applikáción keresztül használnod.

 1. Az első lépés az applikáció letöltése. Az okostelefonod áruházában keresd meg a FOREO nevű alkalmazást (iOS és Android eszközökre is elérhető) és töltsd le.
 2. Az app elindulása után egy gyors regisztrációt követően már kezdődhet is a párosítás. Nincs más dolgod, csak három másodpercen át lenyomva tartani az UFO bekapcsoló gombját és már létre is jött a kapcsolat. (Fontos, hogy a telefonon a Bluetooth be legyen kapcsolva!)
 3. Ha ez megvan, akkor válaszd ki azt a maszkot, amit használni szeretnél, majd szkenneld be a vonalkódját az alkalmazás segítségével. Az app felismeri a maszkot és ez alapján fogja beállítani a kezelést számodra.
 4.  Ezután jöhet a maszk felhelyezése a készülékre.Vedd le a műanyag gyűrűt az UFO mini-ről. Vedd ki az UFO aktivált maszkot a tasakból.
 5. Rögzítsd a maszkot a készülékre a műanyag gyűrű helyre pattintásával; a FOREO logó felfele nézzen.
 6.  Indítsd el a kezelést az app segítségével
 7. A kezelés végeztével vedd ki az elhasznált maszkot és tisztítsd meg a készüléket.

EXTRA TIPP:  az alkalmazás segítségével beállíthatod azt is, hogy mennyire legyen erős a vibrálás kezelés közben, meleg vagy hideg legyen, illetve a bizonyos kezelések hosszát is személyre szabhatod.

A KEZELÉS

 1. Kezdd tiszta, száraz bőrrel. A legjobb eredmény érdekében javasoljuk, hogy először a LUNA készülékkel kezd a tisztítást. Finoman görgesd végig az UFO mini-t a bőrödön, egyenletesen eloszlatva az esszenciát.
  1. Az UFO mini körkörös mozgással belemasszírozza a formulát a bőrödbe. Mozgasd a készüléket körkörösen az óramutató járásával megegyező irányban az arcodon, kezdve az álladon , majd felfele a bal arcod a homlokod felé. Folytasd a jobb oldalon lefele az álladig és a nyakadig. Folytasd a mozgatást a kezelés végéig.
  3. A kezelés végeztével a fennmaradt esszenciát finoman paskold a bőrödbe, vagy egy vattakorong segítségével töröld le.
  4. Fejezd be a kezelést egy általad választott hidratálóval.

 

A FOREO UFO mini már hazánkban is megvásárolható a  www.notino.hu oldalon.