Szépségnapló Hajápolás Braun Satin Hair 3 Power Perfection hajszárító

[TESZT] Braun Satin Hair 3 Power Perfection hajszárító

A hajszárítási rutinom egyik kulcsfiguráját már ismeritek (Satin Hair 7 IONTEC hajkefe), de szeretném megmutatni nektek a másik tagot is, aminek köszönhetően sokkal szebb frizurával tudok kilépni reggelente az ajtón. Ő nem más, mint a Braun Satin Hair 3 Power Perfection hajszárító.

Ez a meglepően kompakt és könnyű fehér szerkezet sok olyan tulajdonsággal bír, ami egyszerűbbé teszi a hajszárítást:

    • Könnyű: mivel nem emelgetek naponta súlyokat, ezért az én hosszabb hajam megszárítása felér egy komolyabb tornagyakorlattal, melynek végére bizony érezni szoktam a karomat. Ennél a hajszárítónál ilyen veszély nem fenyeget, ugyanis sokkal könnyebb és kompaktabb (elől és hátul is rövidebb) a többieknél.
    • Erős: a csinos külső ne tévesszen meg senkit, ugyanis a Satin Hair 3 ugyanolyan erős (2000 W), mint az többi hajszárító. Infravörös fűtési rendszere van és egyenletes a hőelosztása, mely megakadályozza a kiszáradást és elősegíti a gyors száradást.
    • Formázás: a tökéletes hajkorona kialakításában 3 hőmérséklet – és 2 légfúvás beállítás segít, köztük hideglevegő fúvás a frizura rögzítéséhez.
    • Ionos funkció: aktív ionok milliói oszlatják el a hagyományos hajszárítók esetén fellépő elektrosztatikus töltést. A haj tincsről tincsre még egyenletesebb és láthatóan fényesebb lesz!
    • Ár: az egyik legnagyobb pozitívuma az ára, ugyanis 9000 forint körül már meg lehet venni, ami a jobb hajszárítók között nagyon baráti ár


http://gph.is/1L8QS5y

Mindent összevetve a Braun Satin Hair 3 Power Perfection egy igazán hatékony, jó ár-érték arányú hajszárító. Extra dolgokra nem képes, de pont annyit nyújt, amire szükség van és ennyi szerintem bőven elég.