Szépségnapló Testápolás Júniusi AVON újdonságok

Júniusi AVON újdonságok

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat a júniusi kínálatból!

Glimmerstick

Az Avon Diamond szemkontúrceruza és az Avon szemkontúrceruza megújult, E-vitaminnal, illetve csipkebogyóolajjal dúsított, továbbfejlesztett formulájának köszönhetően simán siklik a bőrünkön, mesés színhatást és tartós viseletet nyújt, rengeteg lehetőséget biztosít a kreativitásunk kifejezésére. A fantasztikusan intenzív színekért még több pigment rejlik a ceruzákban, még több árnyalattal végtelen mennyiségű lehetőségre vagyunk képesek akár egy esemény előtt, de akár csak a reggeli készülődésünkkor. Ráadásul hegyezőre sincs szükség, csak csavarunk egyet rajta, és máris indulhat az alkotás.

Artistique Rose Somptueuse parfüm

A parfümgyártás fellegváraként ismert franciaországi Grasse-ban termesztett ritka, százlevelű rózsát kézzel szedik le, és a rózsából nyert kivonat előállítását akkorra időzítik, amikor a virág édes, mézhez hasonlító illata a legerősebb. Ez a titka az Avon Artistique Rose Somptueuse parfümnek, amely fenséges esszenciájában a lédús fekete gránátalma olvad egybe a százlevelű rózsával és az érzéki vaníliával.

Szemöldökformázó ceruza

Szemöldökünk tökéletessége keretet ad arcunknak, ezért is tartjuk a legtöbben fontosnak, hogy sminkünk elkészítésénél mindenképp szánjunk rá időt. A mindennapos rohanásban azonban nehezen töltünk el 10 percnél többet reggelente a fürdőszobánkban, olyan termékeket szeretünk használni, amivel gyorsan, de precízen készülődhetünk. Az AVON szemöldökformázó ceruzájának vékony hegyével kiemelhetjük szemöldökünk ívét, a széles részével pedig satírozhatunk is.

Planet Spa Sleep Ritual fürdőtej

A szépítő alvást elősegítő rituálé célja, hogy nyugodt éjszakáink legyenek. Vegyük körül magunkat a francia levendula nyugtató illatával! Készítsünk egy pihentető fürdőt az Avon Planet Spa Sleep Ritual fürdőtejjel, amely hidratálja és puhítja a bőrünk, miközben a levendula és a kamilla nyugtató aromái elősegítik a nyugodt alvást. Kényeztessük a testünket, jó éjt, szép álmokat!