Szépségnapló Divat Lessük meg a 2022-es gyermeknapszemüveg-trendeket

Lessük meg a 2022-es gyermeknapszemüveg-trendeket

A nyár beköszöntével a szem egészségének érdekében kiemelten fontos az UV-védelem, különösen a fiatal korosztály számára. A napszemüveggyártók a gyermekmodellek tervezésénél jellemzően a felnőtt kollekciók formavilágából és színpalettájából inspirálódnak, melyeket szórakoztató, vagány és játékos elemekkel egészítenek ki. Emellett törekednek arra, hogy a szemüvegek gyermekbarát anyagokból, rugalmas kerettel készüljenek, hogy valóban kényelmes viseletet jelentsenek a kisebbek számára.

Oakley

Az Oakley modelljei a sportteljesítmény- és az életmódszemüvegek úttörőjeként igyekszik az aktív életmódot folytatók táborát megcélozni, melyet az eredeti Oakley-dizájn és divatos formák képviselnek. Frogskins XXS elnevezésű gyermekkollekciójuk a felnőtt modell miniváltozata, ezáltal stílusos megjelenést kölcsönözve az egész családnak. Különleges színpalettájának köszönhetően bármely fiatal számára divatos kiegészítő lesz. Elérhető hat különböző színben.

Polo Ralph Lauren

A Polo Ralph Lauren fiataloknak szánt modelljei elhozzák az önkifejezést a gyermekszemüvegek világába, legyen szó téglalap vagy pilóta formájú keretekről. Color Shop és Classic Polo Logo kollekciójával egyaránt kedvez a merészebbeknek, valamint a klasszikus stílust preferálóknak is. Az acetátból készült, ikonikus Polo felirattal ellátott szárak könnyen beállíthatók.

Ray-Ban

A Ray-Ban igyekszik ikonikus formavilágát a 7-13 éves korosztály számára is elérhetővé tenni, melyet az Originals névre keresztelt kollekcióban több modell képvisel. A felnőtt daraboktól eltérő anyagválaszték illeszkedik a gyermekek igényeihez, megtartva a klasszikus elemeket, olykor a 60-as vagy 90-es évek stílusát felelevenítve.

Vogue

A Vogue gyermekmodelljeit a stílusosság, játékosság és vidámság jellemzi, amellett, hogy az egyszerű viselhetőség szempontjai is megjelennek a szemüvegekben. Rugalmas felületek, puha gumibelsők gondoskodnak a kényelemről és biztonságról. Mindez kalandos, vagány megjelenést kölcsönöz viselőjének.