Szépségnapló Életmód Kipróbáltuk a MINI Clubman ALL4-t

Kipróbáltuk a MINI Clubman ALL4-t

Igazán derűs, lendületes szellemiségű autó a MINI Clubman ALL4: mostantól intelligens összkerékhajtással is elérhető a modell. Hazai menetpróba keretein belül vezettük.

P_20160714_131549-01.jpegEgészen Balatonalmádiig autóztunk az újdonsült MINI Clubman ALL4 modellel, közben tettünk azért egy kis kitérőt Veszprémbe, majd folytattuk utunkat a MINI Experience Drive kamionjához, ahol rövid sajtótájékoztató keretein belül vázolták az újdonság összes előnyét és részletét.

Itt ismertetésre kerültek a legfontosabb részletek. Megtudtuk, hogy a MINI Experience Drive végigjárja egész Európát, és a fő cél, hogy az érdeklődők megismerhessék az aktuális paletta legfontosabb darabjait. Miután 2000-ben a BMW megvásárolta a márkát, a legfontosabb az volt, hogy a márka mindig a lényegre koncentráljon, maximalizálva az élményt.

P_20160714_131929-01.jpeg

Érdekességképp megemlítenénk, hogy nemzetközi viszonylatban ebben az évben eddig 38282 darab MINI talált gazdára, ez 6,3 százalékos növekedést jelent a tavalyi statisztikákhoz képest. Magyarországon is jók az arányok, mostanáig 76 autó talált gazdára, mely 18 százalékos növekedést jelent.

P_20160714_135232-01.jpeg

Női szemmel egyértelműen imádnivaló a MINI, bár a hagyományos fazon jobban emészthető és megszokott, viszont itt nyilván a praktikum számít elsődlegesen a MINI Clubman ALL4 esetében – kibővített kapacitású utastér teljes értékű hátsó ülésekkel, nagyobb férőhellyel. Meg persze az állandó intelligens összkerékhajtás is, aminek köszönhetően az autó még a legszélsőségesebb útviszonyok közt is stabilabban tartható, mint a hagyományos elsőkerékhajtású társai.

P_20160714_132146-01.jpeg

A trendiség egyébként az egész modellpalettára jellemző, így a MINI Clubman ALL4 tekintetében sem maradnak el az apró, ám figyelemreméltó részletek: számos krómozott részlet, csillogó felület teszi egyedivé az autót, ráadásként az oldaltükrök az aszfaltra vetítik a MINI logóját is, fokozva a formabontó megjelenést. Nem beszélve a hátsó, két irányba nyíló csomagtér-ajtókról, amelyek kifejezetten különccé teszik a MINI Clubman-t.

P_20160714_132126-01.jpeg

A MINI Clubman ALL4 menetpróbájáról készült részletes beszámolónk az Autóaddikt.hu-n olvasható.

Még több fotó: Autóaddikt.hu Facebook oldal

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág

Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte