Szépségnapló Divat A Baywatch sztárjával mutatkozik be a legújabb Calzedonia fitwear kollekció

A Baywatch sztárjával mutatkozik be a legújabb Calzedonia fitwear kollekció

A Calzedonia a gyönyörű Kelly Rohrbach-ot választotta legújabb őszi-téli fitwear kollekciójuk arcaként.

A kollekció tervezésénél ismét középpontba került az újonnan kifejlesztett technológia, melyet a márka már más termékeken, kollekciók alapdarabjain, harisnyákon és farmer leggings-eken, is tesztelt. A push-up, a total shaper és a control top a fitness vonalban is főszerepet kapott, a fenék, has és és az egész alak formálására.

18_Day2_Kelly_386 copia

A kollekció alapdarabjai az új, varrás nélküli leggings-ek, amelyek a mozgás maximális szabadságát biztosítják. Hi-tech szál felhasználásával készültek, kényelmesek, tapintásuk pamut puhaságú.

Ugyancsak első helyen állnak a TERMICO fitness leggings-ek, amelyeket – tervezésüknek köszönhetően – szabadtéri, akár téli sportokhoz is viselhetünk. Anyagának belső fele segít testhőmérsékletünk szabályozásában és melegen tart. A KEEP RUNNING fényvisszaverő nyomatok lehetővé teszik, hogy akár este, sötétben is sportolhassunk.

+16_Day2_Kelly_511 copia

A kollekció jellegzetes eleme a három strukturált sportmelltartó, amelyeknek speciális tervezésű kosara garantálja a kényelmes, tökéletes illeszkedést, dry-fit hi-tech anyagának köszönhetően.

A kínálat a mellényekkel válik teljessé: egy oversize és egy slim-fit fazon, amelyeket sokféle  leggings-szel viselhetünk.

24_Day2_Kelly_116 copia

A kollekció kontrasztos színpalettájának fluoreszkáló árnyalatai nem csak fekete hátterüket töltik fel élettel, de a 2016/2017-es őszi/téli szezont is!