Szépségnapló Smink Gyönyörködjünk egy kicsit a Giorgio Armani Beauty 2017-es ünnepi kollekciójában

Gyönyörködjünk egy kicsit a Giorgio Armani Beauty 2017-es ünnepi kollekciójában

A 2017-es ünnepi szezonban a Giorgio Armani Beauty ismét az időtlen nőiesség szépsége előtt tiszteleg, azonban most felfrissíti, újraértelmezi azt. Tündöklő, ragyogó, hibátlan – az új, gyűjtőknek szóló kollekció megragadja az ünnepi időszak lelkivilágát.

A Linda Cantello Giorgio Armani Nemzetközi Make-Up Artist által megálmodott kollekció ragyogást csempész a hideg téli napokba.

Holiday Palette – ragyogó bőr, hódító tekintet 

Legyen csípős, fagyos éjszaka vagy csillagokkal teli égbolt, a HOLIDAY PALETTE a kollekció éke. Ez a kívánatos paletta két szinten biztosít mindent a személyre szabott look elkészítéséhez.

Az első szinten 10, szemet gyönyörködtető árnyalat helyezkedik el. A ragyogó fehértől a szederszínen, tengerészkéken és palaszürkén keresztül az áttetsző feketéig minden megtalálható – a szemek kihangsúlyozása, a határozott vagy merész look elkészítése mind-mind lehetővé válik az eseménytől és a hangulattól függően. 5 árnyalat gyöngyházas ragyogással borítja be a szemhéjat, mely fényvisszaverő, multidimenziós hatással teszi elegánssá a sminket. 5 árnyalat pedig matt: az új „dry matte” technológiának köszönhetően nemcsak egyenletes felvitelt, de hosszan tartó drámai hatást is biztosít, mely komfortos, krémes viseletet nyújt. Mixeld, keverd és mérd ki a színeket a két szemhéjpúder applikátorral: gyöngyházas és matt – a kettőt együtt használva végtelen lehetőség nyílik az egyedi szépség kifejezésére.

A második szinten a hibátlan arcbőrhöz találunk segítséget. A LUMINOUS SILK COMPACT-tal kifinomult matt finisht alkothatunk. Különleges formulája alkalmazkodik a bőr tónusához, így elég belőle egyetlen univerzális árnyalat. A Giorgio Armani ikonikus MAESTRO FUSION MAKE-UP alapozójából 2 árnyalat található, melyek felviteléhez vagy tökéletesítéséhez két szivacsos applikátort csomagoltunk a kompakt palettába.

Fedd el, korrigálj, kontúrozz, majd adj intenzív drámai hatást szemeidnek. A paletta I Armani felirattal díszítve, elegáns fekete neszesszerben érkezik

Lip Magnet – természetes matt színek és pihekönnyű eredmény

Az ünnepi szépségápolási rutin a LIP MAGNET-hez szóló ódával folytatódik – ahhoz a Giorgio Armani ikonhoz, mely most 6 különleges, party-kész árnyalatban érkezik:

508 Androgini – púderes nude

509 Romanza – elegáns pink

510 Magnetic – ragyogó rózsa

603 Adrenaline – intenzív burgundi

604 Nighttime – gazdag cseresznye

605 Insomnia – dekadens mogyoróbarna

A folyékony rúzs formula azonnal beleolvad az ajkakba – akárcsak ahogy a mágnesek vonzzák egymást. A LIP MAGNET egyedülálló színt biztosít pihekönnyű textúrával, mely matt finishével teszi érzékivé az ajkakat.

A hideg kék árnyalataiból inspirálódtam, melyek a telet képviselik minden aspektusukban. A szemhéjpúderek hűvös arannyal vagy ezüsttel vannak megbolondítva, a Lip Magnet-eket pedig rétegezheted, így ajkaid pompázhatnak akár természetes nude, akár gazdag cseresznye színekben. A kollekció minden tagja úgy lett kitalálva, hogy bátran mixelhesd és rétegezhesd őket kedved szerint.” Linda Cantello, Giorgio Armani Nemzetközi Make-Up Artist