Szépségnapló Smink Lancôme French Innocence: megérkezett a 2015-ös tavaszi sminkkollekció

Lancôme French Innocence: megérkezett a 2015-ös tavaszi sminkkollekció

Üde, friss, nőies – talán ezekkel lehetne legjobban jellemezni a Lancôme 2015-ös tavaszi sminkkollekcióját. A French Innocence névre hallgató gyűjteményt könnyeden elegáns és fiatalos, megfűszerezve a tavasz frissességével, amitől határozottan kifinomulttá válik.

lancome_01

A pinktől, egészen a lombok hangulatát idéző zöldig, csupa üde, friss de mégis kontrasztos színt mutat be a kollekció. A lágy és az intenzívebb árnyalatok keveredése elbűvölő kombinációt alkot.

lancome_spring_2015

“My French Palett” szemhéjpúder paletta (Limitált kiadás)

A Lancôme gyönyörű párizsi látképpel díszített ezüst borítású palettája tavaszi hangulatot idéz. A paletta kinyitásakor 3 matt és 3 elragadó csillogó árnyalat tárul elénk. Egy titkos kis rekeszben három kékes-szürkés színt is rejt magában, amely alkalmas nappali és éjszakai smink elkészítéséhez egyaránt.

lancy_me.6bfed112745.original (1)

Vernis In Love körömlakkok

A Lancôme most 4 új árnyalattal egészíti ki híres Vernis In Love körömlakkjainak skáláját. Egy gyönyörű élénk szürke, amely a Rivoli utcának hódol, egy vibráló zöld, mely a Tuileriák zöld lombját idézi továbbá két rózsaszín árnyalat, melyek a Monceau és Bagatelle park virágainak hangulatát hozzák el.

Lancome-Spring-2015-French-Innocence-3 spring-look-ps4 spring-look-ps3

Lip Lover folyékony rúzs

A tavaszi kollekció részét képezi a Lip Lover 3 új árnyalata is. Három szín, amely megtestesíti a Monceau park friss eleganciáját, a Place des Victories örömteli, sugárzó hangulatát, valamint a Bagatelle kert titkos szenvedélyét. Kétségtelenül nélkülözhetetlen darabok a 2015 tavaszi szezonban!

spring-look-ps1

The Khol Crayon szemceruza

Egy szemceruza, amely kihangsúlyozza a szemet és garantáltan megadja a napod hangulatát! A Vert Tuileries tiszta és igézően látványos tekintetet varázsol, míg a Gris Rivoli finom de mégis intenzív látványt nyújt.

 

A Lancôme tavaszi sminkkkolekcióját már megvásárolhatod az alábbi üzletekben:

Lancôme Szépségsziget

(WestEnd City Center I.emelet Millennium udvar 225. 1062 Bp. Váci út 1-3.)

5 db DOUGLAS Parfüméria (Aréna, Árkád,Allée,Mammut,Westend)

4 db MARIONNAUD Parfüméria (Árkád,Mammut,Rózsakert,Westend)