Szépségnapló Smink Lancôme True to Rose kollekció: tisztelgés az ikonikus rózsa előtt

Lancôme True to Rose kollekció: tisztelgés az ikonikus rózsa előtt

Idén ünnepli negyvenedik születésnapját a Lancôme ikonikus rózsája, ezért egy különleges kollekcióval tiszteleg a márka a jelképük előtt. A True to Rose névre hallgató legújabb gyűjtemény 5-5 új árnyalatokat takar a L’absolu Rouge ajakrúzsokból és a Vernis in Love körömlakkokból.

A teljes kollekció fő inspirációja természetesen maga a rózsa volt, így a világ legszebb és legendás rózsái közül ötöt választottak ki a legújabb gyönyörű árnyalatok elkészítéséhez. A Lancome egyedülálló kémia eljárást fejlesztett ki, amely során arra törekednek, hogy a rózsák vibráló színét a lehető legélethűbben visszaadják. A ragyogó és pigmentekben gazdag árnyalatokat a virágok legjavából nyerik ki. Minden egyes rózsaszirom kromatikus elemzésen megy át, hogy spektrofotométer segítségével az eredeti árnyalatot reprodukálhassák. Így pontosan annyi pigment és gyöngyház kerül a rúzsokba, hogy annak színe tökéletesen megegyezzen az eredeti rózsaszirom színével.

lancome_true_to_rose

Minden egyes rúzs ProXylane-ben gazdag, így azonnal hidratálja az ajkakat. Tápláló hatásának köszönhetően az ajkak bámulatosan ragyogóvá válnak!

Árnyalatok

Rose Lancôme n°368: különlegesség és karakteresség szimbóluma

Vibráló fukszia szín, melyet a legendás Lancôme rózsából nyernek ki. A ragyogó, igazi nőiesség szimbóluma, mely a világon minden nő előtt tiszteleg.

lancome_n368

Rouge Amour n°160: a szerelem szimbóluma

Intenzív piros szín, melyet a vörös rózsa inspirált. A legenda szerint a rózsát Vénusz hozta a földre, vörösre pedig Cupido vére festette.

lancome_n160

 

Rose Comtesse n°246: a nagylelkűség szimbóluma

A ragyogó rózsaszín árnyalatot a természet legbájosabb rózsája ihlette. Virágzásakor teljesen felfedi gyönyörű rózsaszín szirmainak százait.

lancome_n246

 

Rose Amnesia n°244: az örökkévalóság szimbóluma

A lágy és érzéki rózsafás árnyalatot egy klasszikus rózsa ihlette, mely a meghittség szimbóluma és a mennyasszonyok kedvelt virága.

lancome_n244

 

Rouge Carrousel n°349: a francia életöröm szimbóluma

A pompás rózsaszínes árnyalat színét a francia parkok közkedvelt rózsája inspirálta. Selymes rózsaszín szirmainak az egymásba áthajló színek adnak különleges ragyogást.

lancome_n349
Penélope Cruz és a Lancôme legújabb szépségnagykövete, Lupita Nyong’o egyaránt egyedülálló nőiességükkel képviselik a L’Absolu Rouge és Vernis in Love legújabb kollekcióját.  Alas és Marcus Piggott kamerája előtt a két színésznő olyan mintha virágokkal teli ágyból ébredne, mely hűen tükrözi a Lancôme nőiességét egyetlen képben.
A kollekció 2014 októberétől kapható az alábbi üzletekben:
LANCÔME Szépségsziget (WestEnd City Center I.emelet Millennium udvar 225. 1062 Bp. Váci út 1-3.) és a LANCÔME márkát forgalmazó parfümériák