Szépségnapló Arcápolás Csodás arcápolási újdonságok az AVON-tól

Csodás arcápolási újdonságok az AVON-tól

Az AVON több igazán különleges arcápolási újdonságot is megjelentetett ebben a hónapban, köztük jó pár szérumot is, amiket most egy kicsit közelebbről is bemutatunk nektek.

AVON Anew regeneráló és bőrfeszesítő szérum

Öregedésgátló gének sajnos léteznek, sőt, ezek életünk bármely szakaszában aktiválhatóak. Az Avon új Anew Regeneráló és bőrfeszesítő szérumának segítségével ez a tíz kulcsgén újraéleszthető, melyek látványosan fiatalosabbá varázsolják bőrünk külsőnket. A tetrapeptid tartalmú szérum akár már két hét használat után kifejtheti hatását, hogy arcbőrünk a lehető legfeszesebb, legragyogóbb és legsimább pompájában tündökölhessen.

AVON Anew Ránctalanító és bőrfeltöltő szérum hialuronsavval

Tegyük esti rutinunk alaptermékévé az Anew Ránctalanító és bőrfeltöltő szérumot, vegyük fel vele a harcot a ráncok ellen! A benne rejlő hialuronsavat napjaink egyik szépségipari csodaszerének tartják, nem is véletlenül, hiszen ez a molekula akár saját tömegének ezerszeresét is képes vízben megkötni, így feltölti a száraz területeket arcbőrünkön, mélyen hidratálttá és feszessé varázsolja bőrünket.

HIRDETÉS

AVON Anew Ránctalanító és bőrsimító szérum retinollal

A retinolt nem véletlenül nevezik az egyik legeredményesebb hatóanyagnak a bőrápolási termékek összetevői között. Egy anti-aging rutin elengedhetetlen pillére! Az Avon Anew Ránctalanító és bőrsimító széruma 0.1%-os tiszta retinollal harcol az öregedés, a mély és a mimikai ráncok kialakulása ellen, de nemcsak a megelőzésben van rá szükségünk, a már megjelent ráncok vonalainak mélységét is csökkentheti, feltöltheti, így téve fiatalosabbá bőrünket.

HIRDETÉS
Előző cikkA nyár hangulatát hozzák el nekünk az Acqua Colonia legújabb illatai
Következő cikkMillie Bobby Brown-al mutatta be legújabb kollekcióját a Vogue