Szépségnapló Smink L’Oréal Paris újdonságok: La Palette Ombrée és True Match Genius

L’Oréal Paris újdonságok: La Palette Ombrée és True Match Genius

Két szuper smink újdonsággal köszönti a 2016-os évet a L’Oréal Paris: egy gyönyörű árnyalatokkal felvértezett szemhéjpúder palettával és egy új generációs alapozóval, mellyel tökéletes bőrt varázsolhatunk magunknak!

loreal-true-match-la-palette-ombree-2

La Palette Ombrée

A L’Oreal Paris legújabb elegáns palettájával, a La Palette Ombrée-val könnyedén varázsolhatunk magunknak ragyogó nappali és csábító esti sminket is. Lenyűgöző elegancia, különleges színek és textúrák egy ékszerdobozva zárva.
loreal-true-match-la-palette-ombree-26
Az ombrée paletta 10 árnyalattal rendelkezik, a lágy bézstől egészen a merészebb liláig. A kétvégű ecsettel és a fényes és matt színárnyalatokkal a lehetőségek száma végtelen.A mélyebb, sötétebb árnyalatokat használd a szempillád tövénél és a mélyítő vonalban. A mozgó szemhéj közepére és a belső szemzugba használj világos árnyalatot az üde és ragyogó tekintetért. Bátran használj több színt, satírozd őket egymásba a kifinomult hatás érdekében!
loreal-true-match-la-palette-ombree-28 loreal-true-match-la-palette-ombree-30 loreal-true-match-la-palette-ombree-31
A La Palette Ombrée január végétől megvásárolható minden DM üzletben 5399 forintos áron.

True Match Genius

Megérkezett a True Match család legújabb tagja, a True Match Genius. Különlegessége, hogy egyszerre négy terméket is helyettesít: simít, mint egy báziskrém, egységesít, mint egy alapozó, szépít, mint egy korrektor és mattít, mint egy púder.
loreal-true-match-la-palette-ombree-3
A True Match alapozók eddig is a kedvenceim között voltak, napi szinten használom őket, így nagy reményekkel próbáltam ki a Genius-t. Őszintén bevallom: nem csalódtam. Nagyon jó fedést lehet vele elérni, kellemes a textúrája, könnyű vele dolgozni, ráadásul nem kell sok belőle egyszerre, így sokáig kitart. A hozzá tartózó szivacs applikátorral és a beépített tükör külön extra pontot érdemel!
loreal-true-match-la-palette-ombree-42 loreal-true-match-la-palette-ombree-44 loreal-true-match-la-palette-ombree-43
A True Match Genius január végétől kapható 5399 forintos áron.
Készítettem egy sminket is, hogy megmutassam mire képes. A szemeknél a La Palette Ombrée árnyalatait használtam.
loreal-true-match-la-palette-ombree-812625848_10205357175441366_1512233328_n
A cikkben található fotókat Asus Zenfone Selfie telefonnal készítettem.