Szépségnapló Divat Feketét feketével

[OUTFIT] Feketét feketével

Ha öltözködésről van szó, akkor a fekete számomra mindig is örök kedvenc marad: mindennel kombinálható, elegáns és sokkal magabiztosabbnak érzem magam benne. Ez az érzés csak erősödik akkor, ha beköszönt az őszi-téli szezon: az első választásom mindig is a fekete marad! Ezúttal a Bonprix kínálatából választottam ki a kedvenc fekete darabjaimat.

Az első kedvencem a fekete téli kabát, ami praktikus és elegáns egyszerre: az a rajta lévő övnek köszönhetően nagyon jó alakot kreál, nem olyan egybefűggő dunyhaszerű, mint a legtöbb kabát mostanában. Sok zsebbel rendelkezik, úgyogy ha olyan vagy mint én, aki a fél életét magával cipeli, akkor ennek örülni fogsz.

Egy extra tipp: ha egyféle árnyalatot viselünk magunkon, akkor érdemes az anyagokkal játszani. Egy kötött fekete pulcsi, egy fekete bőrhatású nadrággal vagy épp fekete steppelt kabáttal máris visz egy kis változatosságot az ötlözékünkbe.

A másik hatalmas kedvencem ez a fekete pulcsi, aminek a bal oldalán egy különleges gyöngydíszítés található. Nagyon jó fazon, kényelmes viselet, az idei szezon egyik alap ruhadarabja lesz nálam.

Téli Kabát: Bonprix

Táska: C&A

Nadrág: Zara

Pulóver: Bonprix

Óra: Huawei Watch Fit (tesztet itt olvashattok róla)

Cipő: Bonprix