Szépségnapló Smink Maybelline 2016-os őszi újdonságok

Maybelline 2016-os őszi újdonságok

Hivatalosan is beköszöntött az ősz és vele együtt megérkeztek a Maybelline erre a szezonra szánt újdonságai is: egy újabb paletta, gyönyörű árnyalatú rúzsok, ívelt pillákat ígérő szempillaspirál, egy várva várt korrektor a bőrhibák ellen és még sorolhatnám, de inkább megmutatom őket közelebbről!

The Rock Nudes paletta

Újabb Nudes paletta érkezett, ami ezúttal sötétebb, merészebb és csillogóbb árnyalatokat tartalmaz az elődökhöz képest (The Blushed Nudes-ról és a The Nudes-ról is írtam már korábban), így lágyabb nappali és erőteljesebb alkalmi sminkeket egyaránt készíthetünk a segíségével.

maybelline-osz-2016-2maybelline-osz-2016-3Mindegyik árnyalat gyönyörű és erősen pigmentált, igazán könnyű velük dolgozni. Hat csillogó és hat matt árnyalatot kapunk, melyeket könnyen párosíthatunk egymással a sminkelés során. A padlizsános, szürke és kék árnyalatokért külön odavagyok!

maybelline-osz-2016-4A The Nudes palettáktól már megszokott kétoldali applikátorral érkezik…

maybelline-osz-2016-16… melyekkel igazán könnyű dolgozni

maybelline-osz-2016-17

Lash Sensation Luscious szempillaspirál

Ha az ívelt pillákat kedveled, de nem szeretsz a szempillagöndörítővel bajlódni, akkor ezt a szempillaspirált neked találták ki. A leírás szerint a spirált értékes olajokkal dúsították, így a pilláink sokkal dúsabbak és puhábbak lesznek, miközben a legyezőszerű kefe szétválasztja és gyönyörűen íveli őket.

maybelline-osz-2016-5

Fit me! korrektor

A Maybelline Fit me! korrektorairól már sok jót lehetett hallani, csak egy baj volt vele: itthon nem volt kapható. Szerencsére ez a probléma megszűnt, végre a hazai drogériákban is feltűnik a Fit me! alapozók, korrektorok és púderek, melyekkel a tökéletes bőr garantált!

img_5884img_5897

Vivid Matte Liquid ajakrúzsok

Gyönyörűen élénk, matt finisht ígérő folyékony ajakrúzsok is érkeztek, melyek hihetetlenül pigmentáltak, elég egy réteget felvinnünk belőle és már indulhatunk is.

maybelline-osz-2016-6 Én két árnyalatot próbáltam: a 15-ös Electric Pinket és az 50-es Nude Thrillt. Előbbi egy élénk pink, míg utóbbi egy sötétebb nude szín. Az applikátora nagyon szuper, igazán könnyű vele dolgozni. Többet nem is írok, inkább nézzétek meg a képeket:

maybelline-osz-2016-8

maybelline-osz-2016-18

Master Strobing Stick highlighter

Különleges krémes textúrájának és tekerős adagolójának köszönhetően azt a részét emeled ki az arcodnak, amelyiket csak szeretnéd. Három gyönyörű árnyalatban kapható.

img_5865

100-as Light-Iridescent árnyalat

img_5879

Color Tattoo Veils krémes szemhéjpúder

A Color Tatto szemhéjpúderekről már írtam nektek korábban és azóta is a nagy kedvenceim. Szerintem a drogériás szemhéjpúderek közül az egyik legjobb! Most két új, csillogó árnyalattal bővült a paletta, melyek a Breathless és a Fantasy nevet viselik. Előbbiről készítettem nektek pár fotót is. Hát nem gyönyörű?

maybelline-osz-2016-12A 101-es Breathless árnyalat…

maybelline-osz-2016-11…a megszokott csomagolásban…

maybelline-osz-2016-13….de új árnyalatban érkezik

maybelline-osz-2016-20A pigemntáltságra ezúttal sincs panasz

Brow Satin szemöldökformázó

A Brow Satin érdekessége, hogy az egyik oldalán egy precíz formázó ceruza, a másik végén pedig egy púderes állagú krémmel átitatott applikátor található, így könnyen és gyorsan alakíthatjuk a szemöldökünket. Először érdemes a ceruzával kialakítani a kívánt formát, majd a púderrel kitölteni az üres helyeket.

maybelline-osz-2016-14 maybelline-osz-2016-15

Color Sensational Bolds Collection rúzsok

A Color Sensational rúzsokat szerintem senkinek sem kell bemutatnom. Az újdonság viszont az, hogy Bolds Collection névvel négy új árnyalat érkezik, melyek egytől-egyig merész, erősen pigmentált és sötét árnyalatok. Őszi sminkhez tökéletes választás mindegyik.

img_5915 maybelline-osz-2016-10A 886-os Berry Bossy árnyalat

img_5918 maybelline-osz-2016-19

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.
Együttműködő partnereink: ASUS, Acer Hungary, SonyCanon, Camera Kft.
Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte