Szépségnapló Divat Végre megérkezett a jó idő!

[OUTFIT] Végre megérkezett a jó idő!

Viszonylag nehezen adta meg magát, de végre úgy néz ki hogy beköszöntött a jó idő és jó pár hónapra búcsút inthetünk a téli ruhadarabjainknak. A tavasz a kedvenc évszakom, imádom a virágba borult fák illatát érezni, a madarak csicsergését hallgatni és hatalmas sétákat tenni az éledő természetben.

Mint minden évben, idén is beszereztem pár új ruhadarabot és kiegészítőt a szezonra, melyekből most párat meg is mutatok nektek.

Abszolút kedvencem ez a keki színű ingruha, ami amellett, hogy nagyon jól néz ki, hihetetlenül kényelmes darab, biztos vagyok benne, hogy sokszor fogom viselni idén.

A hétköznapokban viszonylag ritkán hordok magassarkút, mivel 1-2 óra után a lábaim fellázadnak a cipő ellen és tízből kilencszer valamilyen sérülés vagy vízhólyag lesz a vége. Ennek a Bonprix szandálnak viszont nem tudtam ellenállni, gyönyörű fazonja és színe van, amit szinte bármivel lehet kombinálni, úgyhogy megrendeltem és jelentem, nem bántam meg, ugyanis meglepően kényelmes viselet, csak ajánlani tudom!

Imádom a szép napszemüveget, egész szép gyűjteményt sikerült már felhalmoznom az évek során. Az új kedvencem ez a fekete darab, ami egy igazán különleges arany díszítést kapott, ezzel is feldobva a szettünket! A Huawei Watch Fit okosóra már jó pár hónapja hű társam, részletesebb tesztet is olvashattok róla az oldalon.

Ingruha: Bonprix

Óra: Huawei Watch Fit

Szandál: Bonprix

Napszemüveg: Bonprix