Szépségnapló Divat Bemutatkozik a Calzedonia 2016/2017-es őszi-téli kollekciója

Bemutatkozik a Calzedonia 2016/2017-es őszi-téli kollekciója

A harisnya újra trendi! Legalábbis a Calzedonia szerint, akik nemrég bemutatták legújabb őszi-téli kollekciójukat, mely három meghatározó trendből áll: Dark Romance, Urban Street és Glitter.

A Dark Romance stílusban az örökké trendi, mindenható fekete szín kel életre az áttetsző és tüll harisnyákon, melyeket strasszok, nyomott minták, necc, áttört betétek és csipke, pöttyök, csillagok, masnik és bársony részletek díszítenek.

39_day3_robin_107-fogra-39

HIRDETÉS

07_day1_kelly_214-fogra-39Az éjfekete témából új leggings-ek is születtek, ékköves vagy strassz rátétekkel, valamint kontrasztos bársonnyal és csillámmal.

15_day1_kelly_296-fogra-39A bőr új barna és bordó színekben tér vissza a leggings kollekcióba, a legújabb irányzat pedig a tüll.

Az Urban Street stílus darabjaiban vidámság, játékosság, rejtett irónia kel életre: merész, csajos nyomatok, makro halszálka, longuette hatású harisnyák, melyek egytől egyig ellenállhatatlanná teszik ezt a modern trendet!

37_day3_robin_197-fogra-39A csillagok is előbújnak a trendi STAR harisnyák, a szezon valódi kötelező darabjai kedvéért.

10_day1_kelly_038-dt-fogra-39

A leggings-eken a folt-hatás, sok vidám felirat és a hímzett költészet kel életre.

34_day3_robin_239-fogra-39

A divatos Glitter vonal darabjai abszolút uralkodók – a hét minden napján, minden órájában kiegészítőinkké válhatnak, a teljes csillogás szellemében született harisnyák, vagy a sportosabb, utcai stílusú viszkóz változatok formájában.

04_day1_kelly_158-fogra-39A legnagyobb trend a borvörös lesz, az idei őszi/téli szezon ikonikus színe.

HIRDETÉS
Előző cikkToman Diet: a hazai sztárok kedvenc diétája
Következő cikk[OUTFIT] Őszi hangulatban