Szépségnapló Divat Csábíts feketében Valentin napon!

Csábíts feketében Valentin napon!

Hódítsd meg életed párját feketében! Legalábbis az Intimissimi 2016-os Valentin napi kollekciója ezt sugallja, ugyanis minden darabja csábító, elegáns és teljesen fekete hatással hódít.

Az idei kollekció a modern nőnek szól, aki nem mond le a romantikáról, de a legújabb glam trendekről sem. Az egyedi stílusú nőnek, aki a fehérneműt kiegészítőként, a lenyűgözés eszközeként viseli, ugyanakkor tudatában van saját különlegességének is.

intimissimi-valentin-1

Hihetetlen, kifinomult részletek és kivitelezés jellemzi az Indie Glamour inspirálta kollekciót, amelyben a fekete – az abszolút elegancia szimbóluma – selyemmel, fodrokkal, izgalmas szegélyekkel, geometrikus motívumokkal és áttetsző elemekkel randevúzik.

Az Elegáns Rock inspirálta body-ban főszerepet kap a fátyolszerű geometria, a csipke és domborhímzett hatás találkozásából születik. A stilizált virágmotívumok felidézik az óceán hullámzását, a hálós kézimunka-stílus pedig finoman látszódni engedi a bőr részleteit a fekete és áttetsző elemek csábító játékában.

intimissimi-valentin-4

A body-t különösen izgalmassá és sokoldalúvá teszi a nyitott hátrész és a zárt, kerek nyakvonal, amelyek egyszerre kölcsönöznek érzékiséget és divatos külsőt.

A költői nevet viselő Poetic Silk szettet, amelyet harisnyatartó is gazdagít, különleges és letisztult részletei keltik életre, melltartóját és a brazil fazonú alsóját egyszerre jellemzi a kényelem és a maximális csáberő.

Egy kifinomult, meghatározó, kortárs tervezésű darab, tiszta selyemből. Az Indie Glamour idén egyedülálló eseménnyé varázsolja a Valentin napi bevásárlást!

Az egyik kedvencünk:

intimissimi-valentin-3

Elegáns Rock-os body: 39.90€

intimissimi-valentin-2

Poetic Selyem Sofia melltartó: 35.90€

Poetic Selyem Brazil alsó: 15.90€

Poetic Selyem harisnyatartó: 25.90€