Szépségnapló Divat Megérkezett a H&M Studio kollekciója

Megérkezett a H&M Studio kollekciója

A H&M évente kétszer mutatja be Studio fantázianevű kapszulakollekcióját, mely a legdivatosabb, előremutató darabokkal kedveskedik a divat szerelmeseinek. Az idei tavaszi-nyári kollekciót a szabadság és a tenger inspirálta. A kollekció február 20-tól, azaz mától elérhető a Váci1-es H&M üzletben limitált számban, valamint online a hm.com oldalon.

Múlt hét végén Los Angeles és az óceán fényei adták a csillogó hátteret a H&M 2020-as tavaszi-nyári Studio kollekciójának bemutatójához. A kollekció a modern, szabad szellemű nőnek készült, akinek a stílusa épp olyan eklektikus, mint az úti céljai. A modern, múlt század közepi beverly hills-i épületet fényekkel és és filterekkel álmodták újra, hogy visszatükrözze a kollekció élénk színpalettáját. A vendégek, köztük Jourdan Dunn modell, Paloma Elsesser plus-size modell, Billie Lourd színésznő, valamint Jameela Jamil színésznő – aki az est folyamán DJ tudását is megcsillogtatta – mind a H&M Studio darabjait viselték. A 2020-as tavaszi-nyári H&M Studio kollekció a hm.com oldalon és a Váci1-es üzletben vásárolható meg február 20-tól.   

„Az idei tavaszi-nyári kollekció vezérgondolata a ‘szabadság’: olyan nőknek kínál jól viselhető ruhákat, akik szeretnek aktívan élni, emellett mégis szeretnének igazán divatosak lenni” – mondta Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatívtanácsadója.

HIRDETÉS

A kollekciót a svéd Gotland szigeten tett látogatás ihlette, és múzsája a szabad szellemű szörfös lány, aki a terjedelmes, mindennapi ruhát eldolgozatlan szabásokkal és sportos fürdőruhával párosítja. A kulcsdarabok között van a rikító rózsaszín, újrahasznosított poliészterből készült ruha, a homokszínű viszkóz-lenszövet rövid dzseki eldolgozatlan alsó szegéllyel, a bő szárú nadrág, a vastag pamut-nejlon horgolt kardigán és a szembeszökő emelt talpú bőr bokacsizma. A színpaletta élénk rózsaszín és kobaltkék, itt-ott élénkzöld színfoltokkal, homok- és krémszínekkel kiegészítve. A kollekció két részletben jelenik meg, először február 20-án online és a kijelölt üzletekben, majd május 28-án nyári sportos fürdőruhákkal és könnyű strandkaftánokkal, melyek a hm.com oldalon lesznek kaphatók.

HIRDETÉS
Előző cikkBemutatkozik az Otto Kern Signature legújabb illata
Következő cikkBemutatkozik a Kazar tavaszi-nyári kollekciója