Szépségnapló Testápolás Bemutatkozik az Otto Kern Signature legújabb illata

Bemutatkozik az Otto Kern Signature legújabb illata

Az Otto Kern Signature magabiztosságot sugalló illat, amely egyszerre csábít energikus férfiasságával és lezser vonzerejével – mind a mai napig. 2008-as bevezetése óta megszakítás nélkül a legkedveltebb férfiparfümök közé tartozik, és töretlenül őrzi 3. helyét a férfiak életstílus-illatainak rangsorában.

Miután a parfümcsalád 2019 elején az Otto Kern Signature Eau Fraîche révén egy friss, könnyebb változattal bővült, most egy érzéki-intenzív verzióval válik teljessé a kedvenc sorozat: az összetéveszthetetlen klasszikus Otto Kern Signature erőteljes újraértelmezése, az Otto Kern Signature Extrême már kapható a kereskedelemben.

Akármi legyen is az esti program, az Otto Kern Signature Extrême a maszkulinitást, szenvedélyt és tiszta energiát sugárzó férfiak tökéletes kísérője. A férfiaknak, akik tudják, mit akarnak. Akik mindig bátran vállalják a kockázatot, és elég kitartóak ahhoz, hogy hanyag eleganciával nézzenek szembe minden kihívással: mert az Extrême az akaraterő, a férfiasság és a magával ragadó temperamentum jelképe. A maszkulin illatjegyek ideálisak az intenzív, hosszan tartó illatokat kedvelő férfiak számára.

HIRDETÉS

Az új Otto Kern Signature Extrême illatot a klasszikus szívillat alkotja, melyhez erős, intenzív akkordok társulnak: a gyümölcsös ananászból, az aromás szerecsendióból és a stimuláló zsályából létrejövő élénk felütést erőteljes aroma jellemzi. A meleget sugárzó szívben az illat férfias, levendulából, érzéki narancsvirágból és bódító ibolyalevelekből álló jegyekbe merül, majd végül cédrusfa, keleties ámbra és egzotikus balzsamos szuhar alkotta intenzív alapillatban teljesedik ki.

HIRDETÉS
Előző cikkPraktikus szépségtippek az irodába
Következő cikkMegérkezett a H&M Studio kollekciója