Szépségnapló Divat Megnéztük a H&M legújabb, egyben legnagyobb üzletét

Megnéztük a H&M legújabb, egyben legnagyobb üzletét

Zártkörű partival ünnepelte legújabb üzetének megnyitását a H&M, mi pedig elmentünk, hogy megmutassuk nektek, milyen gyönyörű környezetben vásárolhattok holnaptól!

hm-vaci-20

A nyilvánosság előtt holnap (május 26-án) nyitja meg kapuit a H&M legújabb budapesti üzlete. A műemlékvédelem alatt álló, UNESCO Világörökség részét képező Váci1 épületben kapott helyet a márka legújabb üzlete, ahol a férfi-, női- és gyermekruházat, a Home és szépségápolási részleg, vagyis az összes koncepció megtalálható, közel 5500 négyzetméteren.

hm-vaci-1

HIRDETÉS

A márkának olyan hírességek és divattervezők sem tudnak ellenállni, mint Dallos Bogi és párja, Boggie, Horányi Juli, Sena, Lakatos Levente, Abonyi Alma, Ada, Fenyvesi Zoli (Wheelchairguy), Szilágyi Szilvi, Dobó Ági, Aryee Claudia Tücsi, Metzker Viki és Andro, a Szécsi lányok, Papp Szabi és az Amerikából nemrégiben hazalátogató Hien.

hm-vaci-17

A H&M mind a ruhagyártásban, mind az üzemeltetésben kiemelt hangsúlyt fordít a fenntarthatóságra és a környezetvédelemre, így a Váci1 épületébe az energiafogyasztást mérő berendezéseken és fényforrásokon túl a legmodernebb ventillációs rendszereket építették be. Újrahasznosításra kerül a szürkevíz is, míg a környezetet terhelő anyagok, így a PVC használata is tilos. A vadonatúj üzlet május 26-án nyitja meg kapuit a magyar közönség előtt, akiket 10.000 forint feletti vásárlás esetén 20 százalékos kedvezménnyel várnak egész nap, ráadásul az első száz vásárló között ajándékkártyát és Sziget jegyeket is kisorsolnak.

hm-vaci-32 hm-vaci-31 hm-vaci-29 hm-vaci-23 hm-vaci-16 hm-vaci-15 hm-vaci-28 hm-vaci-14 hm-vaci-12 hm-vaci-11 hm-vaci-11 hm-vaci-2 hm-vaci-4 hm-vaci-3 hm-vaci-6 hm-vaci-8 hm-vaci-9 hm-vaci-5

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.
Együttműködő partnereink: ASUS, Acer Hungary, SonyCanon, Camera Kft.
Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte
HIRDETÉS
Előző cikkÚjabb designer-együttműködést jelentett be a H&M
Következő cikkVan kedved szépülni és jó ügyet támogatni egyszerre?