Szépségnapló Smink Rimmel 2015-ös őszi-téli újdonságok (+ NAPSVGAR AW2015)

Rimmel 2015-ös őszi-téli újdonságok (+ NAPSVGAR AW2015)

Pár nappal ezelőtt a Rimmel egy különleges sajtótájékoztató keretein belül bemutatta a 2015-ös őszi-téli újdonságait. Ebben a szezonban is bővelkedhetünk a jobbnál-jobb termékekben: a göndörítő szempillaspiráltól és a mono szemhéjpúderektől kezdve, a gyönyörű bőrt ígérő alapozón át, egészen a “minden az egyben” ajakrúzsig és a szempillaszínező (!) összetétellel megáldott szempillaspirálig. Hónapokra lebontva bemutatjuk nektek a legizgalmasabb újdonságokat!

rimmel_2015_osz_tel_11rimmel_2015_osz_tel_1

2015 szeptember

24H Supercurler szempillaspirál

Ezzel a szempillaspirállal elfelejtheted a szempilla göndörítő használatát, ugyanis a 24H Supercurler a Rimmel első olyan spirálja, mely akár egy napon keresztül göndöríti a pillákat, igazán drámai és igéző tekintetet adva ezzel viselőjének.

HIRDETÉS

rimmel_2015_osz_tel_2A szempillaspirál egyik fő összetevője, az újonnan kifejlesztett göndörítő polimer, mely dauer-hatású. A szempillák láthatóan dúsabbak, íveltebbek és hosszantartóbbak! Élvezd, hogy a pilláid akár 90 fokos szögben törnek az ég felé- amint felkened, rögtön látod a kívánt hatást!

A 24H Supercurler arca a szupermodell Kate Moss lesz és 2015 szeptemberétől már kapható (javasolt fogyasztói ár: 2399 Ft).

 

Magnif’Eyes mono szemhéjpúder

Érkezik a Magnif’Eyes mono szemhéjpúder továbbfejlesztett változata is, mely a bársonyos és puha textúra mellé maximális intenzitást, tartósságot, valamint ránc-és vízálló hatást ígér.

rimmel_2015_osz_tel_9A pasztellszínektől, a nude árnyalatokon át a pazar szín kavalkádig, az 12 új, divatos árnyalat minden menő londoni színt lefed. Kiegyensúlyozott mattok, gyöngyszerűek és csillogók, a trendi paletta lehetővé teszi a végtelen kombinációk sokaságát- mindennapokra, éjszakai csillogásra és stílusos vagányságra.

A Magnif’Eyes mono szemgéjpúdereket szintén 2015 szeptemberétől lehet megvásárolni. (javasolt fogyasztói ár: 1399 Ft)

2015 november

Match Perfection alapozó SPF 20 védelemmel

A Rimmel egyik legnagyobb sikerű alapozója szintén megújul: a korszerű wonder-tone technológia egyedülálló szinergiát létesít az alapozó és a bőr között, a finomabb, egyenletes megjelenésért. Mi több, a beépített hidratáló komplexnek köszönhetően akár 24 órán át is hidratáltnak érezheted a bőröd.

rimmel_2015_osz_tel_3Egyszerű megtalálni a bőrödhöz illő árnyalatot. Az új Match Perfection alapozó 6 árnyalata a nagyon világostól a közepesen sötétig terjed. Hideg, meleg és semleges alaptónusok, így már nem is lehetne könnyebb kiválasztani a bőr árnyalatához tökéletesen illeszkedőt.

rimmel_2015_osz_tel_4A reklámkampány sztárja a gyönyörű Georgia May Jagger lesz:

 

Árnyalatok:

HIDEG

NAGYON VILÁGOS– #010 Light Porcelain

VILÁGOS – #201 Classic Beige

SEMLEGES

NAGYON VILÁGOS – #100 Ivory

VILÁGOS – #200 Soft Beige

MELEG

KÖZEPES – #300 Sand

2015 novemberétől kapható 2699 forintos áron.

Fix & Protect Primer SPF 25-ös fényvédelemmel 

Bőrödnek minden nap harcolnia kell a környezeti ártalmak ellen…..Neked pedig résen kell lenned, hogy mindig tökéletesen nézz ki, ha egy váratlan lesifotós lecsapna rád. Tegyél meg a lehető legtöbbet a tökéletes megjelenésért, használd a sokoldalú Fix & Protect Primer-t SPF 25 védelemmel. Láthatatlan filmként vonja be a bőröd, vigyáz rád, miközben egyedülállóan szépséges bőrfelszínt biztosít, pihekönnyű, ápoló formulája megvéd a levegőben található szennyeződésektől, hidratálja a bőröd és kiszűri a káros UV sugarakat.

Fix_And_Protect_Primer_small

És ez még nem minden! Ez a primer olyan fényvisszaverő részecskéket tartalmaz, melyek optikailag elfedik a hibákat, a kisimítja az egynetlenségeket, bőröd szépségesen ragyogó lesz tőle, ráadásul akár 7 órán keresztül is mattít. Használd önmagában vagy alapozód alá, így meghosszabbíthatod annak fedőképességét.

Megjelenés: 2015 november (javasolt fogyasztói ár: 1799 Ft)

2016 január

Wonder’full Volume Colourist szempillaspirál

Az egyik legérdekesebb újdonság a Wonder’full Volume Colourist szempillaspirál, mely a Rimmel legelső olyan spirálja, ami fokozatosan, az idő elteltével sötétebbé teszi a csupasz pillákat, amellett hogy dúsító összetétele azonnal koromfekete pillákat varázsol mindenkinek.

Félig áttetsző. színező hatóanyaga fokozatosan teszi feketébbé a pillákat, így két hét rendszeres használat után csupasz pilláid is sötétebbnek látszanak majd!

A Volume Colourist fekete és extreme fekete árnyalatban érkezik január elején. (javasolt fogyasztói ár 2399 Ft)

The Only 1 ajakrúzs

Szintén forradalmi újdonságnak számít a The Only 1 ajakrúzs is, amely a Rimmel szerint újraírja a rúzsok történelmét. A The Only 1-ban megtalálhatsz mindent, ami egy rúzsban keresel: gyönyörű. erőteljes színt, kényelmes és könnyű viseletet biztosít, a benne található rúzsagyümölcsolajnak és E-vitaminnak köszönhetően hidratál, valamint egész napos tartást ígér.

rimmel_2015_osz_tel_10A The Only 1 ajakrúzs 12 árnyalatban lesz kapható januártól.

rimmel_theonly1

NAPSVGAR AW2015 bemutató

Az esemény egy különleges divatbemutatóval zárult, ahol az egyik legismertebb hazai divatmárka, a Napsvgar  2015-ös őszi-téli kollekcióját is megtekinthettük, melyekhez a Rimmel sminkese a szezonhoz illő sminkeket készített.

nvpasugar_rimmel_2015_2 nvpasugar_rimmel_2015_3 nvpasugar_rimmel_2015_4 nvpasugar_rimmel_2015_5 nvpasugar_rimmel_2015_8 nvpasugar_rimmel_2015_1Végezetül, eláruljuk nektek, hogy milyen lesz a 2015-ös őszi-téli sminktrend a Rimmel sminkmestere szerint. Merészebb tusvonalak, erősebb rúzsok és a természetes hatású szemöldökök számítanak trendinek ebben a szezonban.

nvpasugar_rimmel_2015_9 nvpasugar_rimmel_2015_7 nvpasugar_rimmel_2015_11

nvpasugar_rimmel_2015_10

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS-1D Mark IV fényképezővel készítettük.
Az online- és egyéb kommunikációnkhoz ASUS ZenFone 2 okostelefont használunk.
Együttműködő partnereink: Acer Hungary, ASUSGigabyte, SonyEpson, Kaspersky Lab, Canon, Camera Kft., Nike
Utómunka hardver: ASUSAcer, Gigabyte
HIRDETÉS
Előző cikkBarbie ihlette a Tezenis új őszi kapszula kollekcióját
Következő cikkLush karácsony 2015: legyen ünnep a testápolás!