Szépségnapló Divat Millie Bobby Brown-al mutatta be legújabb kollekcióját a Vogue

Millie Bobby Brown-al mutatta be legújabb kollekcióját a Vogue

Millie Bobby Brown kapszulakollekciója idén azokat a városokat szimbolizálja, amelyek nagy hatással voltak a színésznő életére, a Vogue pedig bekeretezte az úti célokat.

A kapszulakollekció nyolc modern eklektikus modellt mutat be, amelyek Millie kedvenc városainak lényegét ragadják meg. A szemüvegek a klasszikus színek mellett a szezon legstílusosabb árnyalataiban elérhetőek, legyen szó Marbella laza hangulatáról (sárga), London pörgős egyediségéről (kék), LA nagyvilági optimizmusáról (lila) vagy a pezsgő New York-i divatról (pink).

A New-York-i kevertmédia-művész, Quentin Jones által fotózott kampány a színfalak mögött készült bensőséges képekkel egészül ki, amelyeket Millie bátyja, Charlie örökített meg.

HIRDETÉS

Ismét nagyon élveztem a közös munkát a Vogue kreatív csapatával” – emelte ki Brown. „Szerencsés vagyok, hogy életem során ellátogathattam számos gyönyörű városba. Szeretek utazni, folyamatosan inspirálnak az új kultúrák és trendek. És habár az elmúlt évben nem utazhattunk, remélem, hogy a kollekció mosolyt csal az emberek arcára, és elrepíti őket ezekre a fantasztikus helyszínekre.”

A kollekciót a karakteres formák és a mókás színvilág jellemzi. A modellek között találhatóak vidám, átlátszó pasztellszínűek, merész fekete és vintage teknősminta- árnyalatúak, egyedi szárvégek, acetát- és fémkeretek is. Bármerre is indulsz, bármilyen a hangulatod, mindig találsz egy megfelelő #MBBDiaries modellt.

HIRDETÉS
Előző cikkCsodás arcápolási újdonságok az AVON-tól
Következő cikkAz illatok emléket idéznek fel, jövőbe repítenek