Szépségnapló Smink L’Oréal Paris Collection Exclusive Jennifer Lopez ajakrúzs és körömlakk

[TESZT] L’Oréal Paris Collection Exclusive Jennifer Lopez ajakrúzs és körömlakk

Különleges termékekkel köszöntötte az idei őszt a L’Oréal: többek között piacra dobott egy új, sztárok nevével fémjelzett rúzsokat és köröklakkokat felvonultató kollekciót.

Nemrég a L’Oréal Paris bemutatta új exkluzív, limitált  kollekcióját, a szépségnagykövetek által  fémjelzett Collection Exclusive sminkkollekciót. A kollekció  árnyalatait a L’Oréal Paris szépségnagykövetei inspirálták, mint Eva Longoria, Jennifer Lopez, Freida Pinto, Julianne Moore, vagy Doutzen Kroes.  Az öt rúzs és a hozzájuk tartózó körömlakkok tökéletes harmóniája segíti a természetes szépség kihangsúlyozását, és változatosságuknak  köszönhetően mindenki megtalálhatja a hozzá legjobban illőt. A kifinomult nude színek az örök eleganciát képviselik, minden trend és minden kor elengedhetetlen színei, a természetes, friss, diszkrét nőiesség alapelemei.

loreal_collection_exclusive_jlo_5

Ezek közül én a Jennifer Lopez nevével fémjelzett duót vettem közelebbről szemügyre. Már a csomagolásukon is látszik, hogy a márka igazán kitett magáért: matt fekete alapon arany díszítés, ami abszolút elegáns és exkluzív hatást kelt. Ezt fokozza még Jennifer Lopez saját aláírása is, amely teljesen egyedi külsőt ad a termékeknek.

loreal_collection_exclusive_jlo_6

Ahogy a kollekció összes rúzsa, ez is nude árnyalat, természetesebb pink egy kis szürkésdrapp beütéssel. Tökéletes darab nappali sminkhez, mivel abszolút visszafogott a színe az ajkakon (legalább dupla felvitelt igényel a megfelelő színhatáshoz).  Egyetlen negatívumként az illatát tudnám felhozni, számomra túl erőteljes, a régi rúzsok jutnak róla eszembe.

loreal_collection_exclusive_jlo_7

loreal_collection_exclusive_jlo_8

A hozzá való körömlakk árnyalatban egy kicsit eltér a rúzstól, mivel barnás-szürkés színt kapott egy csöppnyi lilás beütéssel, de mégis jól passzolnak egymáshoz.

loreal_collection_exclusive_jlo_2

Fedését tekintve itt is ajánlott a két réteg, de kárpótol minket a már jól ismert L’Oréal-féle ecset, amivel hihetetlenül könnyen lehet dolgozni. Extraként nagyon gyorsan megszárad, úgyhogy nem kell sokáig bajlódnunk vele.  Tartósság szempontjából nálam 4-5 napot gond nélkül kibírt, ami egy erős közepes kategória a lakkok között.

loreal_collection_exclusive_jlo_4