Szépségnapló Smink Októberi AVON újdonságok

Októberi AVON újdonságok

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat az októberi kínálatból!

Anew regeneráló szérum protinollal

Az AVON egyik legmeghatározóbb felfedezésével, a Protinollal dúsított szérum mindennapi bőrápolási rutinunk egyik új kedvencévé válhat. A forradalmi, nőkkel közösen megalkotott, klinikailag és bőrgyógyászatilag tesztelt Avon Anew regeneráló szérum segíti 2 kollagéntípus termelődését serkenteni, és niacinamid tartalma által hozzájárul a bőrsejtek megújulási folyamatainak támogatásához, így akár 7 nap alatt segíthet felvenni a harcot a bőröregedés 7 jelével szemben. Vigyük fel minden reggel és este ezt a csodaszérumot megtisztított bőrünkre, hogy arcunk ragyogása fokozódjon, teltsége és rugalmassága javuljon, feszessége helyreálljon, ráncaink enyhüljenek és pórusaink minimalizálódjanak.

Maxima parfümújdonságok

Ragyogjunk együtt a sötétben az Avon Maxima Icon for Her és az Avon Maxime Icon for Him parfümpárosával! Nőként ikonikus erőre tehetünk szert és másokat inspirálhatunk ennek az isteni parfümnek a viselésével, melyben a gyöngyvirág esszenciája keveredik a mandarin ragyogásával és a bőr tartós illatával. A férfiakat sem lehet visszafogni ennek az illatnak a viselésével, hiszen ebbe az inspiráló illatba burkolódzva nagy dolgokra lesznek hivatottak. Lenyűgöző erőt meríthetnek a győzelmet szimbolizáló olajfa, valamint a fűszeres kardamom és a bőr akkord különleges aromáiból.

True Power Stay sminkújdonságok

Az ősz legtrendibb árnyalataiban pompáznak az Avon True Power Stay sminkújdonságai! Hódítsuk meg ezt a hónapot a szatén-matt színekben tündöklő Avon True Power Stay Stain folyékony ajakrúzsával, amely olyan erővel ruház fel, hogy habozás nélkül cselekedhetünk. Folyékony formuláját 1, 2 vagy 3 rétegben is felvihetjük, a kívánt színintenzitástól függően és akár 10 órán át élvezhetjük gyönyörű árnyalatait ajkainkon. A rendkívül tartós rúzs nem szárítja ki szánkat, könnyű, tartós viseletet biztosít, nem csomósodik és még nyomot sem hagy száradása után. A merész megjelenésért az Avon True Power Stay szemöldökfesték felel, hiszen krémzselé formulája színezi, kitölti és kiemeli a szemöldökünket. Beépített applikátora megkönnyíti használatát, ráadásul akár 24 órán keresztül tartó fedést biztosít, vízálló, és nem maszatolódik, így szemöldökünkért nem kell aggódnunk a nap folyamán. De szemsminkünkért sem, Avon True Power Stay folyékony szemhéjtus és az Avon True Power Stay szemfesték 6 új árnyalata gondoskodik a gyönyörű tekintetünkről és sminkünk tartósságáról. A szemhéjfestékek intenzív színt adnak, szemceruzaként és szemfestékként is használhatók, valamint vízállóak és formulájuk nem ül meg a szemráncainkban. Az ultramatt és lehengerlően fekete szemhéjtussal a legprecízebb tusvonalakat húzhatjuk, és 24 órán keresztül csodálhatjuk anélkül, hogy elmaszatolódna, vagy berepedezne.