Szépségnapló Arcápolás Biotherm Aquasource 24h Deep Hydration Replenishing Gel

[TESZT] Biotherm Aquasource 24h Deep Hydration Replenishing Gel

Napjainkban már viszonylag sok normál, illetve kombinált bőrre való krém közül válogathatunk a boltok polcain, de a hozzánk legjobban illő terméket megtalálni bizony nem egyszerű feladat. Ennek a szegmensnek egyik tagja a Biotherm egyik újdonsága, az Aquasorce 24h Deep Hydration Repleneshing Gel névre hallgató arckrém is.

Ahogy már a nevéből is kiderült, egy mély hidratálást biztosító gélről van szó, mely a leírás szerint belülről hidratálja a bőrt és hosszan tartó eredményt biztosít. A Biotherm leginkább vízhiányos bőrre ajánlja ezt a terméket.

Na de jöjjenek a saját tapasztalatok! Másfél hónapon keresztül minden nap reggel és este használtam ezt a terméket és ezek alapján kialakult véleményt osztom meg veletek.

biotherm_aquasource_2

Nagyon könnyű gél állaga van, mely a bőrre való felvitel után szinte azonnal beszívódott a bőrömbe. Ez talán kicsit furcsának is tűnt elsőre, hiszen olyan érzésem volt, mintha nem is kentem volna magamra semmit, de az illat és a puhább bőr meggyőzött arról, hogy itt bizony komoly hidratálás történt. Hidratáltság szempontjából nincs rá panasz, a kombinált bőrömnek tökéletesen megfelelt.

biotherm_aquasource_3

Az illat az egyetlen dolog, amiért nem voltam oda a termék kapcsán. Számomra nagyon erős tengeri illata (nem tudom máshogy leírni) volt, ami engem kicsit zavart, de embere válogatja.

Ajánlom mindenkinek, aki normál vagy kombinált és vízhiányos bőrrel rendelkezik és szereti a különlegesebb összetevőkből készült termékeket.