Szépségnapló Divat Séta a kedvenc városomban

[OUTFIT] Séta a kedvenc városomban

Aki egy kicsit ki akar szakadni a hétköznapi mókuskerékből, annak kötelező ellátogatnia Szentendrére. Ez a város évek óta a szívem csücske, szerencsére pár perc autózással elérhető számunkra, így hetente legalább egyszer eljövünk ide sétálni a férjemmel és bebarangoljuk a szűk kis utcácskákat, megcsodáljuk a különleges műalkotásokat, melyekkel lépten nyomon találkozunk, valamint megjutalmazzuk magunkat valami finomsággal.

A mostani outfit fotók (is) Szentendrén készültek, amihez ezúttal a Bonprix kínálatából válogattam igazán nyárias darabokat, melyek tökéletes választások lehetnek egy nyári romantikus barangolásra a városban.

Nagyon szeretem ezt a fekete viszkóz ruhát összekötött részlettel az ujjain. A szűkített derékrésznek köszönhetően nagyon szép alakot csinál és hihetetlenül könnyű viselet, így a legnagyobb nyári melegben sem kell aggódnunk.

HIRDETÉS

Nyáron ha tehetem, mindig ujjközös szandálokat viselek, számomra ez a legkényelmesebb. Ez a darab különlegessége, hogy nagyon szép gyöngydíszítése van, ami bármelyik szettet különlegessé varázsolhat.

Ehhez a szetthez arany kiegészítőket és egy mandulabézs színű válltáskát választottam, ami pont megfejelő méretű, ráadásul több belső zsebbel rendelkezik, amivel jobban rendszerezni lehet a magunkkal vitt apróságokat.

Ruha: Bonprix

Válltáska: Bonprix

Szandál: Bonprix

HIRDETÉS
Előző cikkAugusztusi AVON újdonságok
Következő cikkSzeptemberi AVON újdonságok