Szépségnapló Smink Kompakt újdonságok a Max Factor-tól

Kompakt újdonságok a Max Factor-tól

Két új kompakt termékkel köszönti a tavaszt a Max Factor: egy minden jóval tarkított alapozót és egy kontúrozáshoz elengedhetetlen krémes duót zártak kompakt formába, hogy mi mindenhova magunkkal vihessük.

A két kompakt újdonság: Miracle Touch alapozó (balra) és Miracle Contour Duo (jobbra)

Max Factor Miracle Touch alapozó

Megújult formában érkezik a közkedvelt Miracle Touch alapozó, ami most egy egy hidratáló hialuronsav komplexszel és 30-as fényvédővel frissült – ez az egyetlen simítással csodát tévő alapozó bársonyos felületet és természetes hatást kölcsönöz a bőrnek.

A Miracle Touch kompakt alapozó előnyei:

  • Sokoldalú alapozó, amely a tökéletesíti a bőrt és teljes fedőhatást biztosít.
  • Kompakt formájának köszönhetően bármikor, bárhova magaddal viheted.
  • Egyedülálló, lágy textúrája finoman siklik bőrödön.
  • Alkalmazása könnyű és gyors, így időt takarítasz meg vele.
  • Nem emeli ki pórusokat és a finom vonalakat.
  • Hialuronsav komplexe azonnal feltölt és hidratál, támogatja bőröd ápolását és elősegíti a megújulást, a sima bőr elérését.
  • Az 30-as fényvédő faktor segít megóvni a bőrödet a káros UVA és UVB sugaraktól és csökkenteni a napfénnyel okozott idő előtti öregedés kockázatát.
Nem csak praktikus a csomagolásuk, hanem szép is

Wendy Rowe, a Max Factor kreatív igazgatója a következőt mondta:

A Miracle Touch Alapozót szuper könnyű alkalmazni, finoman simul a bőrre, így teremt ragyogó, bársonyos hatást. A kompakt formának köszönhetően könnyedén magaddal viheted akár egy kézitáskában is, nem kenődik, mindig használatra kész. Használd a szivacs applikátort a fedőhatás felépítéséhez, ahol szükséges, és ujjaidat vagy ecsetet a könnyedebb hatásért, az észrevehetetlen felület megteremtéséért.

Max Factor Miracle Contour Duo Sculpt or Blush & Go kontúrpaletta és highlighterű

Ha kontúrozni szeretnénk arcunkat, a Max Factor új Miracle Contour Duo-ja az egyetlen olyan megoldás, amely lágy, krémes formulájával azt a ragyogást és megjelenést adja, amelyre mindig vágytunk. Kompakt formájának köszönhetően szuper könnyedén magunkkal vihetjük és bárhol használhatjuk.

Miracle Touch alapozó (balra) és Miracle Contour Duo (jobbra) – a két útitárs

A Max Factor Contour Duo – formázó krémével – segít kiemelni az arc természetes csontszerkezetét, míg a highlighter fényt ad arcnak, így az a természetes fény ragyogását is elkapja.