Szépségnapló Tippek Szupernőies limitált darabszámú telefon a Honortól

Szupernőies limitált darabszámú telefon a Honortól

Egy érdekes hír mára: különleges, cseresznyefavirág-színű Honor 8 telefonok lesznek kaphatóak még karácsony előtt!

Az év egyik legszebb telefonjának kikiáltott okostelefon megjelenése óta technikai paramétereit tekintve is kivívta magának az elismerést. Az új modell kizárólag a Media Markt kínálatában elérhető limitált darabszámban.

A Honor 8 64 GB-os verziója korábban csak aranyszínben volt megvásárolható, ehhez csatlakozott most a legújabb rózsaszín készülék, amelynek színét a cseresznyefa virága ihlette.

A 15 rétegű üveg hátlapon egy 12 MP-es dual kamera és egy többfunkciós ujjlenyomat-olvasó található, amely a letisztult dizájnnak köszönhetően teljesen belesimul az üveglapba. A dual kamera hibrid autofókusz-rendszere minden pillanatban képes éles képet rögzíteni, a készülék képalkotási szoftvere pedig számos fotómóddal segíti a kreatív fotózást, de akár manuális módban is készíthetünk fényképeket. Az előlapi kamera felbontása 8 megapixeles, és kiváló fényérzékenységgel rendelkezik.

Az okosgomb funkcióval ellátott ujjlenyomat-olvasóval mindössze 0,4 másodperc alatt oldhatjuk fel készülékünket, emellett különböző utasításokat is hozzárendelhetünk. Beállíthatjuk többek között, hogy dupla koppintással megnyíljon a kedvenc alkalmazásunk.

A Honor 8 egyik leghasznosabb funkciója a gyorstöltés, amellyel csupán 30 perc alatt közel félig tölthetjük az akkumulátort. Mindössze 10 perc töltést követően pedig akár két órán át telefonálhatunk, vagy hat órán át hallgathatjuk kedvenc zenéinket offline.

TIPP: a Honor 8 Premium rózsaszín változata kizárólag a Media Markt áruházakban és webáruházakban érhető el 149 990 forintért korlátozott darabszámban. A Honor 8 Premium 64 GB-os változata aranyszínben, a Honor 8 32 GB-os változata kék, fehér és fekete színben elérhető a Honor viszonteladó partnereknél.