Szépségnapló Arcápolás Tökéletes bőr a Lancôme Visionnaire arcápoló korrektorral

Tökéletes bőr a Lancôme Visionnaire arcápoló korrektorral

Három évvel ezelőtt már megismerkedettünk a Visionnaire jótékony hatásaival. Most megérkezett az arcápoló új, továbbfejlesztett verziója, mely szeptembertől már megvásárolható itthon is!

A Lancôme alapítása óta azon fáradozik, hogy megfeleljen a nők tökéletes arcbőr iránti vágyainak. 2011-ben a Lancôme bemutatta úttörő megoldását, a Visionniare-t, amely az első olyan arcápoló korrektor, amely képes segíteni a kivételesen gyönyörű arcbőr elérésében. A formula szívét egy, a saját kutatólaborunk által megalkotott molekula, az LR 2412 adta, amely valódi szenzációt keltett a szépségiparban, kikövezte az utat a bőrápolás területén egy példa nélküli molekulacsoport, a jazmonátok előtt.

2014-ben, több mint 100 nemzetközi díj után a Visionnaire LR 2412 4%-Cx arcápoló korrektor formuláját a még hatékonyabb eredmény érdekében újraalkották.

Most az új Lancôme Visionnaire LR 2412 molekulát tartalmazó arcápoló korrektorával a tökéletesség újabb dimenzióját nyitja meg. A jazmonátok bőrre gyakorolt pozitív hatásának tudatában a márka kutatói újraalkották a formulát és az LR2412-Cx megalkotásával megkettőzött tudományos stratégiát fejlesztettek ki a jázmonátok családjába tartozó két egyedülálló molekula kombinálásával.

lancome_vissionaire

A hialuronsav jelentős hatással van az arcbőr minőségére és fontos szerepet játszik annak külső hatások elleni védelmében. Az arcbőr minden rétegének aktív alkotóeleme, így meghatározó a szövetek felépítésben és a sejtek közötti kapcsolat kialakításában. A hialuronsav termelődése a kor előrehaladtával és az arcbőr sérülései esetén fokozatosan csökken.

A kutatólabor által végzett tanulmányok kimutatták, hogy az LR 2412 molekula fokozza a hialuronsav termelésben meghatározó szerepet játszó molekulák szintézisét, valamint bizonyították, hogy a molekula egyben növeli az arcbőr hialuronsav tartalmát.

A Lancôme minden szakértelmét és formulákról szerzett tudását felhasználva olyan textúrát alkotott, amely még finomabb tapintású és még lágyabban öleli körbe be az arcbőrt. A bőrtökéletesítő hatás fokozását optikai hatóanyagok is segítik.

Az elasztomerek rendkívül lágy, harmatos, szinte láthatatlan fedést biztosítanak. A szilícium-dioxid és a mikro-polimerek csökkentik a bőr egyenetlenségeit , a finom fehér gyöngyházfényű részecskék pedig fényszóró hatásukkal gyönyörűvé varázsolják az arcbőrt.

A Lancôme nőiességét tökéletesen testesíti meg a Visionnaire két új szépségnagykövete: Kate Winslet és Lupita Nyong’o. Káprázatos szépségük tökéletesen illeszkedik a Visionnaire Arcápoló Korrektorhoz és életre keltik annak erejét.

2014. szeptembertől kapható az alábbi üzletekben:

Lancôme Szépségsziget (WestEnd City Center I. emelet Millennium udvar 225. 1062 Bp. Váci út 1-3.) és a LANCÔME márkát forgalmazó parfümériák
Ajánlott fogyasztói ár:
VISIONNAIRE Arcápoló Korrektor 30 ml 25 900 Ft
VISIONNAIRE Arcápoló Korrektor 50 ml 32 900 Ft