Szépségnapló Testápolás Félelmetesen jó halloweeni újdonságok a Lush-tól

Félelmetesen jó halloweeni újdonságok a Lush-tól

Bár itthon nincs túl nagy hagyománya a Halloween ünneplésének, de a hozzá tartozó dekorációkkal (faragott tök, csontváz, cukorkák, szellem és így tovább) egyre több helyen találkozhatunk itthon is. Valljuk be, nagyon jól mutatnak és jelzik számunkra, hogy nemsokára itt a karácsony. Éppen ezért jó érzés megcsodálni és kipróbálni a Lush idei halloweeni kollekcióját, ami idén is rémesen jól sikerült!

lush-halloween-1

Pumpkin fürdőbomba

A Rwenzori-hegységből származó fair trade vanília és a fűszeres fahéj a házi sütemények gazdag, melengető illatát idézi. Fürödj ezzel a tökformájú bombával, és jobban fogod érezni magad, mintha teletömnéd a hasad édességgel.

HIRDETÉS

lush-halloween-2

Goth Fairy

A színjátszó csillámmal teli tömböcske arany, zöld, bíbor és ezüst fényszikrák sokaságával ajándékozza meg a bőröd. Egy simítás, és máris ott a fénydísz! És ez még nem minden, hiszen ahogy az illipe- és cupuaçuvaj megolvad a tested melegétől, gyengéd bőrlágyító hatásával kényeztet, miközben a mandula, a grépfrút és a bergamott fergetegesen gyümölcsös illatfelhőjével vesz körül. Ha hajnalig tartó buliba készülsz, mindenképp próbált ki a Goth Fairyt. Óriási sikered lesz, mert a színjátszó csillámdísz kiemeli egyéniséged tündéri oldalát.

lush-halloween-5

Fireside

Szívmelengető illatú szappan, mely felidézi a tűz mellett töltött esték hangulatát. Halloween örömtüzei velünk maradnak, és még karácsonykor is ünnepi melegséggel töltik be a fürdőszobát! A Fireside-ban a szegfűszeg fűszeres illata keveredik a vanília édességével. Amikor kezet mosol szappanunkkal és jól összedörzsölöd a két tenyered, eszedbe juthat, milyen lehet két fadarabbal tüzet gyújtani. Igazán jóleső gondolat a fagyos reggeleken.

lush-halloween-4

Ezeken kívűl természetsen még jó pár halloweeni újdonsággal várnak mindenkit a Lush üzletekben vagy és a webshopon!

lush-halloween

Te melyiket választanád?

A cikkhez tartozó fényképeket Canon technikával készítettük.
Együttműködő partnereink: ASUS, Acer Hungary, SonyCanon, Camera Kft.
Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte
HIRDETÉS
Előző cikkBourjois 2016-os őszi újdonságok ( Air Mat, Little Round Pot, Souffle de Velvet, La Lacque Gel)
Következő cikkThe Body Shop Elixirs of Nature: természetes illatok a Föld különböző pontjairól