Szépségnapló Smink MAC Pro Longwear Waterproof Colour Stick ceruzák és MAC Soft Serve...

[TESZT] MAC Pro Longwear Waterproof Colour Stick ceruzák és MAC Soft Serve szemhéjpúderek

Ezen a héten a szemekre fókuszálunk, azon belül is a szemhéjpúderekre, illetve szemceruzákra, ugyanis gyönyörű árnyalatú MAC újdonságokat próbáltam ki: Pro Longwear Waterproof Colour Stick ceruzákat és Soft Serve szemhéjpúdereket.

 

MAC Pro Longwear Waterproof Colour stick ceruzák

A május óta kapható Pro Longwear Waterproof Colour Stick ceruzák igazán praktikus darabok: egyszerre használhatjuk őket szemceruzaként, illetve mivel a megszokott ceruzáknál vastagabbak, ezért a teljes szemhéjon, szemhéjpúderként is bevethetjük őket.

mac-pro-longwear-2Aki aggódna amiatt, hogy nem találja meg a hozzá legjobban illő árnyalatot, annak csendesen megjegyzem, hogy nem kevesebb, mint 21 (!) színből válogathat, a klasszikus feketétől kezdve, a lágyabb nude árnyalatokon át, egészen a merészebb metálos csillogású liláig, vagy épp az élénk zöldig.

HIRDETÉS

mac-pro-longwear-3mac-pro-longwear-1Nálam három árnyalat járt tesztelésre, a már említett fekete (Cinder Black), egy lágyabb bézs metálos arany csillogással (Bleached Out Beige), valamint egy élénkebb kobalkék (Frisky Blue).

mac-pro-longwear-4Az árnyalatok balról jobbra haladva: Cinder Black, Frisky Blue és Bleached Out Beige

A ceruzákkal nagyob könnyű dolgozni, a fekete és a kék árnyalat hihetetlenül tartós és erősen pigmentált, csak akkor kerül le a szemünkről, ha azt mi is szeretnénk. A bézs árnyalat sokkal visszafogottabb, de gyönyörű fénye van, inkább azoknak ajánlom, akik nem igazán szeretik a feltünő és erős sminkeket.

mac-pro-longwear-8Swatch(balról jobbra) : Cinder Black, Frisky Blue és Bleached Out Beige

MAC Soft Serve szemhéjpúderek

A kis tégelyekben kapható Soft Serve szemhéjúderek június óta gazdagítják a MAC kínálatát. Nagyon lágy, krémes és felhőszerű textúrájuk van, mellyel nagyon könnyű dolgozni.

IMG_1299Tizenkét gyönyörű árnyalatból válogathatunk, melyek közül hármat meg is mutatok nektek: egy világos, meleg arany bézst (Cushy Life), egy világos, szükrésbarnás ezüstöt (Bounce Around), valamint egy lágy pasztell kéket (Big Bad Blue).

mac-soft-serve-5Mindhárom szín könnyen rétegezhető, egy rétegben egy nagyon finom csillogást kapunk, több rétegben felvéve pedig már feltünőbb, metálosabb csillogást tudunk elérni. Káprázatosan szépek, látványos hatást tudunk vele elérni és nem csomósodnak össze, kell ennél több?

mac-soft-serve-4

Big Bad Blue

mac-soft-serve-2Bounce Around

mac-soft-serve-3

Cushy Life

mac-pro-longwear-6

     Swatch(balról jobbra): Big Bad Blue, Bounce Around és Cushy Life

Készítettem egy sminket is, ahol a Pro Longwear Waterproof Colour stick ceruzákat használtam először. A Bleached Out Beige került a szemzugba, majd a mozgó szemhéj közepére a Frisky Blue, végül a külső részen a Cinder Black árnyalattal adtam egy kis mélységet a sminknek. Extra hatásként a MAC Soft Serve szemhéjúdereket használtam: a szemzugba a Bounce Around, középre pedig a Big Bad Blue került.

output_qPwGAw.mp4

A cikkhez tartozó fényképeket Canon EOS 5D Mark II fényképezővel készítettük.

Az online (Instagram, Facebook, Twitter) és egyéb kommunikációhoz ASUS Zenfone okostelefonokat használunk.

Együttműködő partnereink: Acer, ASUS, Camera Kft., Canon, Gigabyte, EPSON, Sony PlayStation, Nintendo, G DATA, Konzolvilág

Utómunka hardver: ASUS, Acer, Gigabyte

HIRDETÉS
Előző cikkA Baywatch sztárjával mutatkozik be a legújabb Calzedonia fitwear kollekció
Következő cikkElengedhetetlen kiegészítők nyaralás idejére