Szépségnapló Divat A H&M bejelentette a legújabb designer kollekciójának tervezőjét

A H&M bejelentette a legújabb designer kollekciójának tervezőjét

Novemberben érkezik a következő H&M-féle designer kollaboráció, melynek a tervezője a londoni ERDEM divatház és divattervezője Erdem Moralıoğlu, akinek stílusát a hírességek és a divat szerelmesei egyaránt imádják. Különlegesség még az is, hogy a lenyűgöző Baz Luhrmann rendező (A nagy Gatsby, Moulin Rouge, Rómeó és Júlia) kelti életre a kollekciót különleges történetmesélési stílusával. Az ERDEM x H&M november 2-től a kijelölt üzletekben, valamint a hm.com oldalon lesz elérhető.

A H&M számára Erdem egy vadonatúj női, és pályafutása során első ízben egy férfi kollekciót is tervezett. Erdem hisz a szépség erejében, szívesen visz egy kis történelmet és személyes vonásokat is minden elkészített ruhadarabba. Az ERDEM x H&M kollekcióban legünnepeltebb alkotásainak dizájnjait fedezi fel újra, újjávarázsolva azokat a minták, textíliák és a hírnevét megalapozó kifinomult kidolgozások játékával.

HIRDETÉS

„Nagyon boldog vagyok, hogy a H&M-mel dolgozhatok együtt, és hogy a munkám egészen új oldalát fedezhetem fel, beleértve a férfiruha-kollekció tervezését, amit még sosem csináltam korábban. Nagyon élvezem a munkát Baz Luhrmannal is, aki korunk egyik legnagyobb történetmesélője” – mondta Erdem.

„Számomra a divat a ruháknál mindig sokkal többről szól; ez az önkifejezés egyik módja, önmagában is egy művészeti forma. Izgalmas, hogy ERDEM és a H&M lehet a partnerem, és elmondhatom ennek az egyedülálló kollekciónak a történetét” – nyilatkozta Baz Luhrmann.

„Attól a pillanattól kezdve, hogy Erdemmel először beszéltünk az együttműködésről, elbűvölt az, amit ő előrevetített. Az ERDEM x H&M kollekcióban egy szépséggel, kifinomultsággal és gazdag részletekkel teli varázslatos világot alkotott. Ezeket a különleges darabokat egy életre megkedveljük” – tette hozzá Ann-Sofie Johansson, a H&M kreatív tanácsadója.

HIRDETÉS
Előző cikkIsmerd meg a japán divatot
Következő cikkHasznos tanácsok kánikula idejére