Szépségnapló Smink Az idei tél legjobb Maybelline újdonságai

Az idei tél legjobb Maybelline újdonságai

Igazán erősen köszöntötte a telet a Maybelline, már ami az újdonságokat illeti, ugyanis több olyan új termék bemutatásra került, ami sokaknak felkerült a kedvencei közé, legyen az egy dúsító szempillaspirál, egy extra tartós szemöldökceruza vagy épp hialuronsavat tartalmazó szájfény. Kiválogattuk számotokra a legígéretesebb darabokat a Maybelline téli kínálatából.

Maybelline Sky High szempillaspirál

Kezdjük is az egyik legnépszerűbbel, ami több szépségápolással foglalkozó oldalon és csoportban is rendszeres beszédtéma. A Maybelline mindig is erős volt a szempillaspirálokban, véleményem szerint a drogériákban kapható spirálok közül a top 3 termékek között biztos hogy található legalább egy Maybelline szempillaspirál.

Nincs ez másképp a Sky High esetében sem: amellett, hogy sikerült az egyik legszebb csomagolást megalkotniuk a márkán belül, maga a spirál is hozza azt a szintet, amit tőle elvárhatunk: hosszabbítja és dúsítja a pillákat. Összetételét tekintve bambuszkivonatot és különleges rostokat tartalmaz, melyek az erős és hosszú szempillákért felelnek és az egész napos tartásért.

Super Stay Crayon ajakrúzs

A Super Stay Crayon ajakrúzsok is új meleg tónusú, fűszeres, matt nude árnyalatokban érhetőek el, amik bármelyik nappali vagy esti sminket megkoronázhatnak.

Telt pigmenteket tartalmazó, könnyű krémes textúrájának köszönhetően a tökéletes megjelenést egyetlen vékony rétegben úgy képes biztosítani, hogy a nap folyamán nem kell újra átkenni.

Fit Me Blush pirosító

A jól megszokott Fit Me Blush pirosítók megújulva térnek vissza, vadiúj árnyalatokkal, melyek a legtöbb bőrtónushoz illenek, mindezt könnyen eloszlatható formulával.

Maybelline Lifter Gloss ajakfény

A másik nagy kedvenc érkezik, ami nem más, mint a Maybelline Lifter Gloss szájfény. A külső itt is csillagos ötös, a benne található hialuronsav tartalmú szájfény textúrája pedig láthatóan kisimítja az ajkak felületét és extra fénnyel fokozza az ajkak hidratált kinézetét.

Jelenleg tíz csodaszép árnyalatban érhető el!

Maybelline Tattoo Brow 36H szemöldökceruza

A kiváló minőségű Maybelline Tattoo Brow 36H szemöldökceruza segítségével tökéletesen formázott és telt szemöldököt hozhatunk létre, ami ráadásul extra hosszú ideig a helyén marad. Kell ennél több?

Neked melyik a kedvenc Maybelline terméked?