Szépségnapló Testápolás Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 október

Az AVON újdonságai közül válogattunk – 2023 október

Újabb hónap, újabb csodás újdonságok az AVON kínálatából. Kiválogattuk a kedvenc darabjainkat az októberi kínálatból!

Anew Platinum bőrfeszesítő szérum

A kollagén termelődését fokozó díjnyertes Protinol hatóanyag az AVON Anew Platinum bőrfeszesítő szérumában jelenik meg ismét, hogy újból elkápráztathasson bennünket erejével. A bőrápoló első használata után bőrünk azonnal feszesebb külsejét mutathatja, egy héten belül segíthet kisimítani finom ráncainkat és úgy érezhetjük, mintha visszatérne bőrünk feszessége, még két hét után arckontúrjaink határozottabbá válnak, a lifting hatású biopolimereknek köszönhetően. Építsük bele a szérumot reggeli, esti rutinunkba és élvezzük a fiatalos rugalmasságot!

Imari Queen kölni

Lassan megtanuljuk, hogy saját magunk boldogsága, öröme az első. Az Avon Imari Queen kölni már első illatozásra egy olyan helyre repít, ahol saját szabályaink szerint élvezhetjük érzékiségünket, ünnepelhetjük mindazt, ami felvidít és tulajdonságainkat, amelyektől igazán önmagunk lehetünk. Az illatban a lédús szeder merész aromája bolondítja kedélyünket, míg a rózsa esszenciája és az ánizsos pézsma keveredése melegséget csempész lelkünkbe minden egyes fújáskor.

Senses Fireside Glow termékcsalád

A szegfűszeg, a bőr akkord és a fűszeres aromák egy pillanat alatt a nyugalom szigetére repítenek bennünket, így biztos, hogy az Avon Senses Fireside Glow termékcsalád testápolási tagjaival is hasonló élményt élhetünk át. A habfürdő, a tusfürdő és a testpermet is varázslatos illattal kényezteti érzékeinket, főleg akkor, ha már ebben a hónapban is közelebb szeretnénk magunkat érezni az ünnepi csodákhoz.

Footworks limitált kollekció narancs- és fahéjillattal

Abban biztosak vagyunk, hogy az édes, fűszeres fahéj és az élénkítő narancs illatkombinációjának senki sem képes ellenállni, hiszen ez a duó még a leghidegebb lábakat is felmelegíti. Az AVON limitált Footworks narancsos és fahéjas kollekciója 3 lépésben kényezteti télen lábainkat. A lábfürdető megnyugtatja és puhítja a fáradt és sajgó lábakat, valamint előkészíti a bőrt, hogy a lábradír hatékonyabban távolíthassa el az elhalt hámsejteket, illetve, hogy a hidratáló lábkrém minél mélyebbre szívódhasson, hogy akár 24 órán át pihe-puha hidratált lábakat csúsztathassunk csizmácskánkba.