Szépségnapló Testápolás 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint: az egzotikus frissesség illata

4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint: az egzotikus frissesség illata

A 4711 Acqua Colonia portfóliójában olyan nem mindennapi összetevők alkotta illatokat találunk, amelyek személyes kényeztető pillanatokról gondoskodnak. 2020 februárjától a meglévő kollekció új változattal egészült ki: a 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint felvidít gyümölcsös-friss illatkompozíciójával, és megajándékoz a gondtalanság és könnyedség érzésével. A korábbi illatokhoz hasonlóan itt is két egymástól elütő fő alkotórész találkozik egy ellenállhatatlan illatkompozícióban. A trendet követő összetevők, a licsi és a fehér menta különleges, egzotikus jegyekkel gazdagítják a portfóliót.

Innovatív frissesség és egzotikum

Natalie Gracia-Cetto parfümőr kreációja, a Lychee & White Mint nagy kifejezőerejű illat, mely tisztaságról és kifinomultságról tanúskodik. Az inspirációt a fogyasztók új wellness-tudatossága, egészséges életstílus utáni vágya, valamint a természetes, egzotikus összetevőknek a kozmetikába és a testápolásba való bevonulása adta. A 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint innovatív, szokatlan összetevői révén különbözik a többi kölnivíztől. A kompozíció modern frissessége az érzékeinket hívja új utakra: a gyümölcsösség, valamint a menta enyhe frissessége egymással kölcsönhatásban kerülnek egyensúlyba. Ez a váratlan összjáték az illatélményt is egészen egyedivé varázsolja.

A különleges illat

Az élet sokkal szebb, ha az olykor egyhangú hétköznapokat jókedvűen és vidám hangulatban töltjük: a 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint olyan hangulatjavító illat, amely trópusi világokba csábít, és egzotikus frissességével gondoskodik az örömteli pillanatokról. A licsi átlátszó-gyümölcsös jegye szokatlanul lágy mentaakkorddal találkozik, és így gondoskodik az új lendületről – és egy jó napból még jobbat varázsol!

A 4711 Acqua Colonia Lychee & White Mint 2020 februárjától már megtalálható a Müller polcain